DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Contacte VCF

Premsa

Un jugador del València Club de Futbol compareix generalment en roda de premsa després de l'entrenament del primer equip en la Ciutat Esportiva de Paterna i, abans de cada partit oficial, és l'entrenador de la primera plantilla qui oferix una roda de premsa als mitjans de comunicació.

Tots els periodistes que vullguen assistir s'hauran d'acreditar en la Zona de Seguretat, que es troba en l'entrada de la Ciutat Esportiva de Paterna, identificant-se correctament com a membre del mitjà de comunicació al què pertanyen, amb la documentació oficial pertinent.

Per a obtindre entrevistes individuals

Enviar petició oficial amb capçalera a Dpt. comunicació i premsa

prensa@valenciacf.es

Tel: 0034 96 337 26 26

Fax 0034 96 337 50 93

DESCARREGAR > KIT DE PREMSA Y GUIA D'ESTIL

Com acreditar-se per als partitss oficials

Les sol·licituds d'acreditació han d'enviar-se al Departament de Premsa i Comunicació del València Club de Futbol, amb la capçalera o direcció de correu oficial del mitjà de comunicació que ho sol·licita, dins dels terminis següents:

Dia del partit: Dissabte o Diumenge > Termini sol·licitud: Dimecres.

Dia del partit: Dimarts o Dimecres > Termini sol·licitud: Divendres.

El Departament de Comunicació acreditarà als mitjans de premsa escrita, digitals i fotògrafs per a La Lliga i Copa del Rei. Mentres que a les televisions amb drets i televisions internacionals les acreditarà Mediapro (acreditaciones@mediapro.es), i a les ràdios i les televisions sense drets les acreditarà La Lliga (acreditaciones@laliga.es) en els terminis establits per Mediapro i La Lliga. El Departament de Comunicació no té potestat per a modificar o canviar les acreditacions concedides per Mediapro i La Lliga.

El club no es fa responsable de les sol·licituds enviades fora de termini. Queda confirmada l'acreditació una vegada s'obtinga la resposta del Departament de Comunicació. En cas de no rebre resposta, s'hauran de posar en contacte a través del telèfon d'oficines (0034 96 337 26 26).

L'arreplega d'acreditacions s'efectuarà en la taquilla de la porta 3, situada en l'Avinguda de Suècia, on personal del Departament de Comunicació del València Club de Futbol atendrà als mitjans de comunicació. Recordem que l'obertura de l'estadi tindrà lloc, per regla general, dos hores abans de l'inici del partit.

PARTNERS