DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
10 Març de 2019

Parejo: “Vam demostrar que el Valencia CF té raça i baralla cada partit fins al final”

El capità va anotar el seu seté gol en LaLiga, aportació que va ser decisiva per a aconseguir un altre triomf i continuar mirant cap amunt

Set gols ha marcat ja Dani Parejo en LaLiga, registres que li porten a ser el màxim golejador del Valencia CF en el campionat. Amb un somriure per la important victòria reeixida en el Municipal de Montilivi, el ‘10’ valencianista va atendre els mitjans de comunicació.


Quina gran victòria.
L'equip sempre ha cregut i ha confiat, veníem d'una bona dinàmica i ens portem els tres punts per la constància i voler guanyar en tot moment. És cert que quan ens quedem amb un jugador menys, amb empat en el marcador fora de casa i després d'haver anat dues vegades per davant, sí que és veritat que el punt no haguera sigut dolent.

El va sorprendre que Marcelino isquera a la gespa a celebrar el triomf?
Era un partit molt important, guanyar hui era seguir en bona dinàmica de resultats, mantindre la bona ratxa a nivell de joc i continuar sumant de tres. Per com s'ha donat el partit és normal la reacció.


És una victòria heroica?
Una victòria molt important, més com va transcórrer la jornada, és el segon partit en Lliga que guanyem seguit i ens acostem als llocs de dalt, crec que mereixíem una victòria com ha sigut. S'ha demostrat que el Valencia CF té raça i barallarà cada partit fins al final.


I porten 13 partits sense perdre.
Sí, ara estem en un moment crucial, s'està vegent des de gener a un Valencia CF molt millor, més fiable, diferent. Des del partit que juguem a Vitòria competim en qualsevol camp, plantem cara a qualsevol i vam demostrar que el Valencia CF mai es rendeix.


El sorprén ser el màxim golejador de l'equip en LaLiga o és una cosa circumstancial?
M'agradaria, pel bé meu i el de l'equip, que fora circumstancial, que els davanters portaren molts més gols que jo. La circumstància és la que és, porten un temps a un bon nivell els davanters, en gols i assistències, gràcies a ells es reflecteix la millora de l'equip.


Els reforça este resultat per a la cita del dijous en Krasnodar?
Sempre que ganes és positiu. El dijous tenim una altra final, ens juguem estar en quarts de final de l'Europa League, un partit en una competició que a la gent li il·lusiona. Ara cal pensar en el dijous, perquè no serà senzill classificar-nos.

PARTNERS