DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
02 Octubre de 2009

El Mestalla, a fer del Mini un 'fortí'

El filial buscarà tornar a la senda de la victòria davant del SP Maonés (Diumenge, quatre d'octubre, 12:00 hores, Mini Estadi)

El València CF – Mestalla es mesura esta jornada al SP. Maonés, amb la idea d'aconseguir la segona victòria consecutiva a casa i convertir d'esta manera el Mini Estadi de Paterna en un fortí. Respecte al partit, Óscar Fernández explica que “serà un partit complicat ja que el rival no ha perdut a domicili – Ha empatat davant del Lleida, La Vila Joiosa i Espanyol ‘B' – i es troba en una dinàmica molt bona. Abans que res destaque el bloc, molt compacte i sap al que juga. Hem de seguir en la mateixa línia de treball però millorar molt l'encert cara a porta. Hem de fer-nos forts a casa i este diumenge tenim una bona ocasió de sumar”. El filial blanci-negre no es troba en una zona còmoda de la taula però la competició acaba d'iniciar-se i hi ha gran igualtat entre els rivals. Ara, el Mestalla ocupa la posició 17, amb quatre punts en el caseller, darrere d'una victòria i un empat.


Antecedents
L'última ocasió en què el SP. Maonés va visitar Paterna, va ser en la campanya 92-93, també en Segona ‘B'. El marcador va ser més que favorable per als valencianistes que van aconseguir un voluminós 4-1.


Baixes
Junt amb la baixa de l'arquer Garabato, Olcina és dubte després de patir una contusió dimecres passat durant l'entrenament. Per la seua banda, Carles ja ha completat este divendres, 2 d'octubre, la sessió preparatòria al complet i al mateix ritme que els seus companys. Lillo també causa baixa per als de Fernández per sanció, darrere de ser expulsat en l'últim xoc. Heriberto Aurelio Ramos Rodríguez (Las Palmas) dirigirà el xoc.

PARTNERS