DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
18 Setembre de 2014

'Mestalla Forever Tour' rep més de 32.000 visites en el que va d'any

El Mestalla ja és el tercer estadi més visitat d'Espanya

Vols recórrer el 'Mestalla Forever Tour'?

CLICK ACÍ

 

'MESTALLA FOREVER TOUR', el tour del Valencia C.F., es consolida com a centre d'oci temàtic urbà i turístic en el seu primer any obert al públic. La visita a l'estadi de futbol més antic d'Espanya en 1ª divisió supera les expectatives i aconseguix més de 32.000 visites en el que va d'any, en una projecció que pot aplegar als 50.000 visitants en 2014. Amb estes xifres, Mestalla pot posicionar-se com el tercer estadi més visitat, després del Nou Camp i del Santiago Bernabeu.

Més de 6.000 escolars han visitat ja en 2014 les instal.lacions de Mestalla a través d'un tour amb monitors especialitzats que, a més de detallar la història del Club i del seu estadi, realitzen amb els alumnes activitats educatives i al mateix temps divertides, remarcant els valors positius de l'esport (treball en equip, alimentació sana, etc).

'Mestalla Forever Tour' compatibilitza la seua vocació de centre d'oci local amb la de centre turístic. Uns 11.000 valencians han visitat Mestalla enguany, mentre que la xifra de turistes aplega als 18.000 en estos primers huit mesos de 2014.

L'esforç en la inversió en un espai competitiu dins de l'Estadi de Mestalla, la millora permanent en les instal.lacions i el compromís amb la qualitat del servei, fan que 'Mestalla Forever Tour' quede perfectament enquadrat dins de la política de renovació del Valencia C.F. i que es consolide com un dels centres d'atracció local, regional i turística de referència de Valencia, posicionant-se en menys d'un any des de la seua obertura, dins del ranking dels 10 centres més visitats de la ciutat.

Notícies relacionades

PARTNERS