DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
24 Setembre de 2014

Més de 7.000 escolars realitzaren la Visita Educativa del Mestalla Forever Tour en el curs 2013-2014

Una activitat pioner entre els clubs de futbol de la lliga espanyola basada en quatre conceptes principals: nutrició, esport i periodisme

Des de la posada en marxa del Mestalla Forever Tour, el Valencia Club de Futbol va llançar la visita educativa per a centres escolars, una activitat pionera entre els clubs de futbol de la lliga espanyola basada en quatre conceptes principals: salut, esport i periodisme.

Des de la inauguració del nou Tour en octubre de 2013, ja han passat per les instal.lacions més de 7.000 alumnes d'escoles de dins i fora de la Comunitat Valenciana, així com estudiants internacionals que realitzen estàncies en la ciutat.

L'última d'elles va ser este dimarts 23 de setembre, quan el Mestalla Forever Tour va rebre la visita de més de 50 professors de primària, secundària i batxiller que s'acostaren a conéixer en profunditat esta nova activitat educativa amb l'objectiu de tornar amb els seus alumnes durant el present curs escolar. La visita educativa te un preu de 5.50€ per alumne.

PARTNERS