DIES
HRS
MIN
SEG

AFC - VCF

vs

AFC Bournemouth vs Valencia CF

30 Jul / 16:00 Jornada

Partners

CaixaBank

Lideratge i compromís

CaixaBank és el grup financer líder a Espanya. Des dels seus orígens, fa més de cent anys, s'ha caracteritzat per un fort compromís oscial i una decidida implicació en la vida dels territoris on està present.

 

CaixaBank s'orienta cap a un model de banca universal amb la vocació de prestar un servici personalitzat, de qualitat, innovador i adaptat a les necessitats dels seus prop de 14 milions de clients, un de cada quatre espanyols.

 

Reconegut com el banc més innovador del món, desenvolupa davall la marca "la Caixa" una forta activitat comercial a través de la seua extensa xarxa d'oficines i caixers -la primera del país-, que es complementa amb un sistema d'avantguarda en gestió multicanal. És líder en banca online, mòbil i mitjans de pagament.

 

Esta vocació de lideratge i excel.lència s'aúna amb el compromís amb les persones i l'entorn per a reaitzar una gestió responsable basada en valors. Per això, l'entitat ha donat suport tradicionalment a l'esport. Perquè l'esforç, la superació i el treball en equip són valors lligats al futbol, que "la Caixa" compartix i promou.

 

Galeria

PARTNERS