Partners

EA Sports · FIFA 16

Deixa la teua petjada

Electronic Arts, fundada en Redwood City, Califòrnia, és la multinacional líder en software d’entreteniment interactiu digital.

EA Sports és una de les marques líders en entreteniment a nivell mundial, amb les franquícies més venudes de videojocs, tecnologia interactiva premiada, programes per aficionats i experiències digitals multi-plataformes. EA SPORTS crea experiències connectades que disparen l’emoció de l’esport mitjançant videojocs esportius líders en la industria, com EA SPORTS FIFA.

Com a líders esportius en la industria, EA SPORTS busca sempre oferir un major realisme i detall que donen a tots els jugadors en experiències carregades d’emoció. I este any no és l’excepció, ja que amb el llançament de FIFA 17, se busca introduir els fans d’este esport en nous mons futbolístics, per a que puguen viure cada moment tant dins com fora del terreny de joc.

Per quinta temporada consecutiva, EA SPORTS i el Valencia CF mantenen un acord de col·laboració per seguir posant en marxa innovadores accions de marketing, concursos i promocions tant en mitjans de comunicació com en xarxes socials. Per a EA SPORTS és un plaer poder associar la seua imatge de marca a un club tan emblemàtic com és el Valencia CF, amb la idea de que tant els aficionats de FIFA 17 com els valencianistes disfruten d’esta aliança i puguen deixar la seua petjada.

 

 

Galeria

Notícies relacionades

PARTNERS