DIES
HRS
MIN
SEG

AFC - VCF

vs

AFC Bournemouth vs Valencia CF

30 Jul / 16:00 Jornada

Partners

Trolli

L'emoció més dolça

Trolli ha fabricat Goletes, el nou producte que comercialitzarà amb la imatge del VCF
El Valencia Club de Futbol (VCF) i l'empresa Trolli Ibérica ha firmat un conveni de col.laboració per a les dos pròximes temporades, per la qual Trolli es converteix en patrocinador oficial de l'equip valencià.

L'acord es centra en dos de les àrees de negoci del VCF que estan aconseguint cada temporada més adeptes, CUMPLES MESTALLA i FOREVERTOUR.

A més d'aparéixer en les imatges que decoren Mestalla en el recorregut del Tour, els xiquets que celebren el seu cumple en Mestalla degusten els caramels de goma de la multinacional alemana afincada en València fa més de 20 anys.

"Portem col.laborant amb el VCF des de fa un any amb els aniversaris i el tour de Mestalla i hem comprovat que ens dirigim al mateix públic, els xiquets is per esta raó sumem les dos marques", ha assenyalat el director general de Trolli Ibérica, Nicolás Mederer.

D'añtra banda, la marca Trolli és llicenciatari del VCF creant un producte dolç per a l'afició, els caramels de goma, Goletes, que des del passat mes de març de 2014 es poden trobar en els tendes oficials de VCF, en les barres de Mestalla, així com en tendes d'alimentació, quioscs, etc. És la primera vegada que la companyia crea una llicència d'un caramel de goma. "Ens va paréixer una idea genial i ens encanta com ha quedat el producte. Som l'única empresa a València que fabrica caramels de goma i pensem que podem generar molta sinèrgia amb el públic que mou el VCF", ha comentat Mederer.

 

Galeria

PARTNERS