DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
08 Octubre de 2014

"La'afició és fonamental en la dinàmica que portem"

Compareixença en sala de premsa de Pablo Piatti

L'argentí Pablo Piatti ha sigut el protagonista estedimegres, 8 d'octbure, en el media center de la Ciutat Esportiva de Paterna. El futbolista ha declarat que el seu objectiu "sempre ha sigut gaudir en Mestalla, sempre he intenta veure la llum al final del túnel i seguir amb el meu treball i el meu sacrifici. No crec que haja aplegat al meu limit, necessite millorar més coses i seguir creixent".

Feliç per la seua situació dins l'equip

"Estic molt feliç amb esta situació, si la gent aplaudeix és perquè vol exigir-me més. No m'he de conformar amb l'ovació, vull seguir exigint-me més coses i treball".

La filosofia de l'equip

"És el dia a dia nostre, és el missatge general de tots, el que portem tots en el nostre cap, el partit següent és l'objectiu prioritari".

El gran moment, mèrit de tots, sobretot de l'afició

"No és només mèrit de jugadors i cos tècnic, hi ha molta gent darrere nostre. És el conjunt de tots el que ens dona eixa química. La gent és fonamental en esta dinàmica que portem, eufòria dins i fora del camp, moltes gràcies per esta aportació".

La gestió de la plantilla per part del ‘mister’

"Està clar que hi ha gent que no està tenint la continuitat que vol i necessita, però el tècnic sap gestionar açò, ens està fent ser importants a tots, la gent està mentalitzada en els nostres objectius i en aportar el que tenim dins a l'equip. Un vertader equip el conforma la gent que compta amb menys minuts, això s'està reflexant en els resultats. No sé si és bo parlar de titulars i suplents, un equip es fa amb tots, tenim l'objectiu clar i els pilars bàsics, ens centrem en el partit a partit".

PARTNERS