DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
19 Octubre de 2014

'El RC Deportivo ara és un rival per a mi, només tinc l'objectiu de guanyar"

Compareixença en sala de premsa de Nuno

 

"Estem convençuts que podem fer un gran partit. El nostre objectiu és tornar a València amb 20 punts"

El tècnic del Valencia CF, Nuno Espírito Santo, ha comparegut en sala de premsa en la prèvia del partit davant el RC Deportivo de la Coruña. El míster valencianista ha analitzat l'encontre que es disputarà este diumenge a les 17:00 hores, així com diversos aspectes de l'actualitat del Club.

El rival

"En la història hi ha hagut enfrontaments molt especials entre estos dos equips. No hem fet un treball especial amb l'equip per l'ambient, perquè hem d'intentar aïllar-nos fora i aprofitar la nostra afició a casa".

Baixes

‘No està al cent per cent per a ajudar-nos però tenim més opcions. El que valorem és que tenim moltes i bones opcions per a resoldre l'encontre, bé mantenint el sistema o utilitzant un altre tipus de jugadors. Confie en tots els jugadors de la plantilla. Lucas Orban tampoc vindrà, ha tingut un colp i hem considerat que si no està al cent per cent és millor no arriscar. Tenim la confiança de que Álvaro va a estar prompte amb nosaltres".

El partit

"Coneixem bé al rival. En estes dos setmanes hem tingut a gent amb les seues seleccions però estem convençuts que podem fer un gran partit. Si podem deixar la nostra empremta en el Club, molt millor. Però el nostre objectiu és eixir d'allí amb 20 punts".

Copa del Rei

"El sorteig és bo. Evitar als grans clubs en un moment prematur sempre et pot condicionar, però no és fàcil. El primer partit és contra el Rayo Vallecano, un equip molt ben orientat per Paco Jémez. Hi ha que anar partit a partit i eliminatòria a eliminatòria. Anirem a per totes".

PARTNERS