DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
02 Novembre de 2014

Gran triomf del VCF Mestalla a Alacant (1-2)

Gràcies als gols de Nando i Dani Ramírez

El VCF Mestalla va eixir llançat, decidit a tancar una gran jornada per al valencianisme

El Valencia CF Mestalla va aconseguir tancar un diumenge inoblidable per al VCF. Després de les victòries del primer equip i del femeni va aplegar el torn dels de Curro Torres, que van véncer 1-2 gràcies als gols de Nando i Dani Ramírez.

El VCF Mestalla va eixir llançat, decidit a tancar una gran jornada per al valencianisme. El primer en provar va ser l'Hércules CF, amb un centre de Granell al qual no va aplegar per poc Fernando. Però qui va colpejar en primer lloc va ser l'equip valencianista. Una errada defensiva va ser molt ben aprofitada per Nando, que va recollir la pilota i va picar per damunt de Chema per a convertir el primer del partit. No s'havia aplegat encara als quinze minuts de partit i el nostre equip ja anava per davant. Ambdós equips van gaudir d'casions per a canviar l'esdevindre d'esta primera part. Ho va intentar Adri Cuevas amb un tret que va detindre de forma espectacular Álex Sánchex. I  també la va tindre Iban, que a soles davant el porter no va encertar a marcar el segon. Abans que s'aplegara al descans va ser expulsat per doble groga Atienza.

El segon temps va comenár amb un guió més o menys clar. Amb un VCF Mestalla conscient que si seguia com en la priomera part s'emportaria tres punts d'or, i amb un Hércules CF que no tenia més remei que bolcar-se en atac. La primera oportunitat va aplegar amb un remat de cap alt d'Álex Muñoz. Però una vegada més el premi va ser per al nostre equip, gràcies a un autèntic gol de Dani Ramírez. L'encontre estava de cara, però el conjunt rival no es rendia i acurtava distàncies amb un gol de Fran González. Pero va saber aguantar el resultat l'equop de Curro Torres, que finalment es va emportar un valiós triomf d'Alacant.

Fitxa tècnica

Hércules CF: Chema, Pardo, Peña, Atienza, Álex, Fran, Aitor (Mikel, min 86), Adri  Cuevas, Fernando, Miñano (Casares, min 63), Granell (Juanma Acevedo, min 55)

VCF Mestalla: Álex Sánchez, Leuko, Alberto, Ayala, Salva Ruiz, Zahibo, Tropi (Maiki, min 89), Cano (Nacho  Gil,min 86), Nando, Iban (Dani Ramirez, min 65), Álex López

Gols: 0-1, Nando, min 11; 0-2, Dani Ramirez, min 68; 1-2, Fran González, min 84

Àrbitre: El col.legiat va amonsetar a Peña i Cuevas per part de l'Hércules CF i a Ayala per part del VCF Mestalla. Va expulsar a Atienza per doble groga

PARTNERS