DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Ciutat Esportiva

Estadi Antonio Puchades

 

 

Coneixes l'estadi Antonio Puchades? Vols veure els racons i curiositats de la Ciutat Esportiva i animar al futur del Valencia CF? Consulta el calendari de partits de Mestalla VCF i vine a animar-los en cada partit a casa, abonats entren gratis. Amunt!

Direcció i contacte

Carretera Mas Camarena S/N 46980 (Paterna)

(0034) 96 132 93 00

Dissenya la teua ruta
Ho sentim, no hem trobat cap ruta per al mitjà de transport triat.
Debe activar javascript para ver el mapa
 • Des de València capital

  Per l'autovia d'Ademuz (C-234)prenem el desviació a la dreta (eixida 7, Burjassot-Godella). I, a uns 100 metres, seguim la bifurcació a l'esquerra senyalitzada amb direcció a la Ciutat Esportiva.

 • Des d'Ademuz i els pobles de les comarques interiors

  Es pot prendre l'eixida 9 (parc Tecnològic) de la mateixa autovia d'Ademuz. Un desviació posterior a l'esquerra conduïx directament al parc Tecnològic, però si seguim cap a la dreta arribem als camps d'entrenament del València Club de Futbol.

 • El camí més directe venint per la carretera nacional N-430 o la mateixa A-7, és també a través del by pass.

 • Per la N-III, també podem enllaçar pel bypass, prenent el desviació cap a Barcelona i Castelló, degudament senyalitzat, a uns 12 quilòmetres abans d'arribar a València. Des de l'aeroport internacional de València, a Manises, es pot prendre la direcció cap a Barcelona i Castelló i accedir a la Ciutat Esportiva de Paterna a través del bypass.

 • Des de Barcelona

  Venint per la A-7 (Autopista del Mediterrani) o per la carretera nacional N-340, podem seguir per l'autovia de circumval·lació o bypass i accedir a la Ciutat Esportiva després de prendre el desviació a l'autovia d'Ademuz, a l'altura del quilòmetre 497.

  Història

  Història

  El València va adquirir els terrenys de Paterna durant la presidència de Francisco Ros Casares el 1974. Sense cap dubte, esta adquisició va ser el millor llegat d’este president, que va tractar d’aplicar en el club la seua visió empresarial i va voler modernitzar-lo.

  Els terrenys de Paterna van ser en un gran encert. Fins el naixement dels camps de Paterna, els jugadors del València feien les seues sessions preparatòries en unes condicions poc favorables per a un equip de la seua categoria. Els entrenaments es desenvolupaven en un terreny situat darrere de la graderia numerada, que no tenia les dimensions reglamentàries i, excepcionalment, utilitzaven el camp de Mestalla. De vegades, els jugadors valencianistes entrenaven en les instal·lacions del Benimar.

  Tot i les penúries, Ros Casares i la seua directiva van fer front a nombroses oposicions a este projecte. L’equip entrenat per la “Saeta Rubia” estava travessant una mala situació esportiva, un fet que preocupava molt més a l’afició que l’aposta de futur de la directiva.

  L’assemblea de socis, després d’inacabables discussions, va donar llum verda a l’adquisició dels terrens per un preu de setanta milions de pessetes. Ros Casares no va poder ni tan sols firmar l’escriptura de compravenda ja que, quan va aplegar el moment de formalitzar-la, ja havia abandonat la presidència. El preu final va ser 85 milions de pessetes, després de l’adquisició d’uns terrenys afins.

  Ros Casares i el seu equip van demostrar tindre una gran visió en esta operació, ja que la condició que havien imposat era que els terrenys de la ciutat esportiva devien d’estar prop del futur bypass, raó per la qual van escollir Paterna.

  L’actual Ciutat Esportiva, després de la remodelació, va nàixer el 19 de febrer de 1992. Amb el pas del temps, els terrenys es van condicionar per a camp d’entrenament del primer equip i com a escola de futbol.

  La Ciutat Esportiva s’estén per una superfície de 180.000m2. A més de com escola de futurs futbolistes i residencia, està concebuda com un modern Centre de Rehabilitació equipat amb diverses sales per a la recuperació de futbolistes lesionats o que es troben en procés de rehabilitació.

  Hi ha algunes sales condicionades, com la dels fisioterapeutes, la d’hidromassatges, sauna i piscina. L’espaiós gimnàs, amb una ampla varietat dels aparells més moderns, és un complement ideal per a la correcta preparació física dels futbolistes.

   

  Galeria

  PARTNERS