DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
10 Gener de 2015

Lay Hoon i Amadeo Salvo inauguren una nova penya en Galícia

La P.V. Blas Madrigal compta amb aficionats del Valenica CF a Orense i Pontevedra

Lay Hoon, en el seu primer acte amb aficionats, ha destacat la seua "emoció per este amor pel Valencia CF a mil kilòmetres de distància"

La presidenta del Consell d'Administració del Valencia CF, Lay Hoon, va inaugurar este dissabte a Vigo una nova penya en un breu però emotiu acte celebrat en l'hotel de concentració de l'equip i que també va estar protagonitzat pel president executiu, Amadeo Salvo. El nou grup d'aficionats s'ha anat formant gràcies a l'intens valencianisme de Roí, un jove segidor galleg de 14 anys, i de son pare Claudi, habitants del poble de Carvallinho (Orense).

Abans del protocolari intercanvi d'obsequis, Lay Hoon, en el seu primer acte amb aficionats, ha destacat la seua "emoció per este amor pel Valencia CF a mil kilòmetres de distància, que anem a tractar que siga cada vegada més gran dins i fora d'Espanya". Amadeo Salvo va resaltar, en este sentit, el seu "orgull per iniciatives com esta" i va alentar als seguidors a seguir donant suport a l'equip des de terres gallegues. També va assitir a l'acte Blas Madrigal, president de l'Agrupació. Dani Parejo i Yoel es van fer fotos amb integrants de la nova penya.

PARTNERS