DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
23 Gener de 2015

Canvi noms abonaments

Temporada 14.15

Descarrega el PDF ACÍ

S’informa als senyors abonats que els canvis de nom i actualització de dades dels abonaments de temporada es realitzaran en les taquilles de Mestalla els dies 26 al 31 de gener (excepte vesprades de partit). Imprescindibles abonaments de la temporada en curs i DNI del nou titular (en cas de ser menor d’edat, presentar llibre de família).

El canvi de nom comporta la pèrdua de l’antiguitat i tots els drets aconseguits per l’anterior titular, incloent el descompte acumulat per la utilització del servei « Seient Lliure » (cessió de seient).

Les persones físiques no poden tindre més d’un abonament al seu nom.

Aquells abonats que tinguen domiciliats els pagaments, abans de realitzar el canvi de nom, deuran estar al corrent dels mateixos, sent obligatori aportar la documentació necessària per a poder domiciliar els rebuts al compte facilitat pel nou titular.

Els abonaments amb descompte infantil o major de 65 anys només podran canviar-se a nom d’un titular que complisca amb els requisits del mencionat descompte excepte si es reemborsa en la seua totalitat es descompte aplicat.

Per a realitzar qualsevol tipus de canvi és IMPRESCINDIBLE trobar-se al corrent de tots els pagaments.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores. Dissabtes de 10:00 a 14:00 hores (excloses vesprades de partit).

PARTNERS