DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
25 Març de 2015

Piatti i Barragán visiten l'agència oficial de viatges del Valencia CF

El departament de Logística del VCF treballa conjuntament amb Consultia Travel

Piatti, en declaracions als mitjans de comunicació presents en l'acte:

"La clau de la meua bona temporada és l'equip"

Antonio Barragán Pablo Piatti van realitzar este dimecres, 25 de març, una visita a l'agència de viatges oficial del Valencia CF, Consultia Travel, on van conéixer de primera mà les instal.lacions, situades en el carrer Sant Antoni 40 en Sedaví. L'objectiu era presenciar 'in situ' el funcionament de l'empresa que gestiona els viatges del club davall les directrius del Departament de Logística del VCF.

En l'acte, a més dels jugadors i la directora de Logística del Valencia CF, Patricia Salvador, ha estat present el director general d'Operacions, Luis Cervera, qui ha destacat l'excel.lent tasca d'assessorament i gestió d'una empresa "valenciana i amb una gran professionalitat i prestigi en el seu sector", que també gestiona els viatges dels aficionats juntament amb el primer equip.

Per la seua banda, Juan Manual Baixauli, president del grup Consultia Travel, ha destacat la gestió global de tota l'operativa de viatges, tant del primer equip com de la resta d'àrees del club, així com "l'eficient coordinació, amb atenció de 24 hores al dia "amb el Departament de Logística del Valencia CF.

El jugador Pablo Piatti ha atés als mitjans de comunicació per a analitzar com afronta l'equip la setmana de parada lliguera, la situació de l'equip i el seu moment personal.

Parada lliguera

“Tractem de treballar la part física i reforçar els aspectes tàctics de cara al pròxim partit. Sabem que hem de traure rendiment al que tenim per davant. Aprenenm de situacions com esta".

L'objectiu

“Ens queda molt per davant, tenim dos mesos prou forts. La nostra il.lusió i les nostres ganes son estar en Champions la setmana que ve. Ens fixem en el calendari que tenim nosaltres i ara en el Vila-real CF".

La seua renovació

"Te el seu procés i el seu temps. Estic content, les dos parts estan bé i treballant i espere que aplegue a bon port. Jo tracte de centrar-me en jugar i en ajudar a l'equip. La clau de la meua bona temporada és l'equip, és quan apleguen els millors resultats. Sempre tracte de donar el màxim i l'equip també".

El jugador argentí també ha volgut enviar un missatge de suport als familiars de les víctimes de l'accident aeri: "És un dia trist per l'accident aeri i de la part de tota la plantilla volem donar el nostre condol als familiars i amics dels passatgers afectats"

PARTNERS