DIES
HRS
MIN
SEG

SFC - VCF

vs

Sevilla vs Valencia CF

31 Mar / 16:15 Jornada 29

Actualidad del Valencia C.F.
11 Maig de 2015

Ajuda'ns a seguir de rècord en Mestalla

Ja a la venda les entrades per al partit davant el RC Celta de Vigo

El diumenge, 17 de maig, a les 19h

Valencia CF – RC Celta de Vigo

El Valencia CF està realitzant una temporada històrica pel que fa a punts aconseguits. I que és més històrica encara si tenim en compte només els partits disputats en Mestalla. A casa el nostre equip està batint tots els rècords. És ja la temporada que més victòries (13) s'han aconseguit amb una Lliga de 20 equips, i de guanyar l'últim encontre en feu valencianista, s'igualarà la marca aconseguida pel mític Luis Aragonés de 16, encara que esta va ser en una lliga de 22 equips.

I el factor més important en esta ratxa acom a locals ha sigut, sense cap dubte, l'espenta de l'afició. Per això, volem seguir batint rècords. Ja estan a la venda des de 15 euros les entrades per a tancar la temporada en Mestalla, en un partit que es disputarà el proper diumenge, 17 de maig, a les 19:00 hores davant el RC Celta de Vigo.

Fes-te amb la teua en Taquilles, en al Megastore del Valencia CF, en el nostre canal online i en la resta de punts de venda habituals. I recorda que els membres Black i Black&White del Club Blanquinegre tenen un descompte del 20% (màxim de dos entrades per soci).

PARTNERS