DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
01 Juny de 2015

Sí.

Arranca la Campanya d'Abonaments 15.16

Descarrega el dossier complet ACÍ

La unió entre tots els valencianistes ha guanyat. La unió que tanta falta ens feia ha tornat durant esta temporada i ha obtingut la gran recompensa que tots estàvem esperant. Tornar a jugar entre els millors d'Europa. I diem sí. Sí a la millor afició d'Espanya, sí a la nostra història, al nostre escut, als nostres colors. Sí a una passió.

Tu has sigut una peça clau en la consecució de l'objectiu. Tu, que t'has deixat la gola cada partit en Mestalla per a portar a l'equip a tancar la millor temporada de la seua història com a local.

Però açò no acaba ací. El millor, com sempre, està per vindre. És per esta raó que arranca la Campanya d'Abonaments 15.16. I sense tu, res serà possible. L'objectiu del Valencia CF és dotar-se de totes les facilitats perquè seguisques sent un incondicional en Mestalla.

Diem sí. Sí al futbol a bon preu en Mestalla, sí a ampliar la família valencianista, sí a la tecnologia i a acostar tots els avantatges dels nostres patrocinadors a l'afició. I també et donem totes les facilitats en la renovació d'abonaments.

Pots escollir entre dos opcions: la renovació online i la renovació en taquilles. Tota la informació la tens en el dossier que pots descarregar ACÍ. A més, si encara no eres abonat, pots pre-reservar el teu abonament des del 15 de juny.

Totes les condicions, detalls i respostes a estes preguntes les tens en este DOSSIER.

Diguem Sí. Sí a ser grans. Sí amb tu. Sí al Valencia CF.

Notícies relacionades

PARTNERS