DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
12 Juny de 2015

13.000 valencianistes ja han renovat el seu abonament

El 15 de juny s'inicia la renovació en taquilles o online i la pre-reserva online

Descarrega el dossier complet ACÍ

El valencianisme no ha dubtat i està dient Sí al seu equip. Sí a seguir creixent, Sí a un escut i a uns colors. Des de que el passat 1 de junt arrancara la campanya de renovació d'abonaments amb l'opció de la domiciliació bancària, un total de 13.000 valencianistes ja han renovat el seu abonament per a seguir disfrutant la pròxima temporada del seu equip en Mestalla.

La segona fase de la campanya arranca el proper dilluns, 15 de juny, i en ella, aquells que encara no han renovat el seu abonament podran fer-ho a través de dos vies: la renovació en taquilles o la renovació online. Amb este fi el Valencia CF oferix totes les facilitats de pagament possible, i l'abonat podrà escollir entre el pagament en efectiu o amb targeta, el pagament en tres mesos sense interessos o el pagament fraccionat Finconsum. Pots consultar totes les condicions ACÍ.

A més, si vols experimentar que és viure el valencianisme en el temple de Mestalla, dilluns arranca també el període de pre-reserva online per a altes noves.

Digues Sí a un sentiment. Digues Sí a una forma de vida. Digues Sí al Valencia CF.

Notícies relacionades

PARTNERS