Intro

Te presentem a algunes de les nostres penyes. Amunt!

PV 'PINCHA' MANISES

Els de Manises celebren el seu XXX Aniversari com a penya

La Peña Valencianista 'El Pincha' de Manises va aconseguir els seus 30 anys d'edat en la present temporada i ho van celebrar recentment visitant Mestalla i reinaugurant el seu flamant local. El mateix ho presidix una gran pintura del rata penada de l'escut. La seua seu és un punt de trobada de molt bons valencianistes que allí es reunixen per a veure els partits. Els seus 30 anys de gran valencianisme tenen molt mèrit.

PV Alfafar

La penya valencianista d'Alfafar celebra el seu XXV aniversari

La població d'Alfafar es troba a uns 10 quilòmetres de la ciutat de València. La PeñaValencianista compte en l'actualitat amb 54 socis i celebren el seu XXV Aniversari visitant Mestalla. El president, Jesús Cubells, ens explica com es viu el valencianisme en la seua penya i desitja seguir molts anys expandint valencianisme per València."

 

PV 'El Choto'

La PV ‘El Choto’ d’Alcublas celebra el seu XXV Aniversari

El Valencia CF, encapçalat per la seua presidenta, Layhoon Chan, ha rebut els membres de la PV ‘El Choto’ d’Alcublas en honor als seus XXV anys de passió valencianista en la comarca dels Serranos. Alcublas és una localitat de 750 habitants que se troben a 50 kilòmetres de València i en la qual el valencianisme se viu a flor de pell. El seu president, Luis Cabanes, junt els seus 50 penyistes, disfrutaren de Mestalla i demanaren com a desig poder seguir estenent el valenciansme per la seua localitat durant molts anys.

PV Paco Camarasa

La PV Paco Camarasa celebra el seu X Aniversari

El president de la PV Paco Camarasa de Rafelbunyol, Juan Antonio Benlloc, va acudir a l’encontre concertat amb la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, on la presidenta se va interessar per les activitats que portava la penya a terme. Paco Camarasa, nascut a Rafelbunyol i format en la cantera del Valencia CF, va debutar en el primer equip en la temporada 1987-88 i se va retirar, també com a valencianista, en 1999. Va jugar com a defensa central, va ser capità de l’equip i va destacar per la seua eficàcia a l’hora de traure balons sense realitzar quasi faltes, ja que malgrat la seua posició només va ser expulsat de manera directa 10 vegades en 12 anys. Amb el número 4 com a dorsal, va destacar especialment a partir de l’any 1990, convertint-se en jugador titular indiscutible.

La PV San Marcelí

La PV San Marcelí celebra el seu XX Aniversari

La PV de San Marcelí complix XX anys de vida i visitaren l’Estadi de Mestalla per commemorar eixa data. Allí els va rebre la presidenta del VCF, Layhoon Chan, i varen poder fer el tradicional intercanvi de regals. La penya és un bon exemple de valencianisme i destaca pel seu agermanament que mantenen amb la PV de Ruzafa.

 

PV Che-Chorra

El valencianisme de Cuenca visita Mestalla

Malgrat la llarga distància amb la ciutat de València, la Penya Valencianista ‘Ché Chorra’ de Castillejo de Iiniesta (Cuenca) que presidix Leonardo Cortijo, és una de les més dinàmiques i actives del valencianisme. Els seus components fan grans actes de germanor i junten més de 50 persones per partit per veure jugar el Valencia CF mitjançant la televisió.

PV Titaguas

La PV Titaguas celebra el seu X Aniversari

La PV Titaguas celebra el seu X Aniversari intercanviant obsequis amb la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan. Maximiliano Polo, president de la Penya, ens conta com, malgrat ubicar-se en una població a més de 80 km de la ciutat de València, són especialment actius a l’hora de recolzar l’equip. Este grup de valencianistes s’han desplaçat al Nuevo Colombino, Bernabéu, Los Pajaritos, Vicente Calderón, Coliseum Alfonso Pérez i altres molts estadis seguint l’equip i animant el Valencia CF des de fa ja deu anys.

PV ‘La Marabunta’

La PV ‘La Marabunta’ de Benimaclet celebra el seu XX Aniversari

La penya valencianista ‘La Marabunta’ de Benimaclet va celebrar el seu XX Aniversari en l’Estadi de Mestalla. La presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, va rebre el president en la Llotja VIP, on se varen intercanviar obsequis. Té la seua seu ubicada en el casal de la falla Federic Mistral-Murta en el barri de Benimaclet, on combinen la seua afició pel Valencia CF amb la seua afició per les falles.

PV La Cabra del Vedat

La PV La Cabra del Vedat celebra el seu XV Aniversari

La PV La Cabra del Vedat celebra el seu XV Aniversari rebent una camiseta per part de la presidenta, Layhoon Chan, en agraïment pel seu suport incondicional. Esta penya valencianista, a més de recolzar el Valencia CF des de fa més d’una dècada, també celebra unes festes en estiu en el mateix nom de la penya, ‘La Cabra’, a les qual han acudit en varies ocasions, com conta el seu president, Rober Ibáñez, jugador del Valencia CF.

PV 'Els Blavets' de Pinedo

La PV 'Els Blavets' de Pinedo celebra el seu XX Aniversari

La PV 'Els Blavets' de Pinedo va celebrar el seu XX Aniversari visitant l'estadi de Mestalla, on els va rebre Layhoon Chan.

PV 'La Torre'

La PV ‘La Torre’ celebra la seua inauguració visitant Mestalla

Els prop de 90 penyistes que composen la PV ‘La Torre’ de Paterna visiten Mestalla per celebrar la seua inauguració de manera oficial, després d’establir-se com a penya en el 2014. La presidenta del VCF, Layhoon Chan, els ha rebut a la Llotja de Mestalla.

La PV Recatí de Sedaví

La PV Recatí de Sedaví celebra el seu XV Aniversari

La PV "Lo Rat Penat', de Barcelona, va visitar Mestalla amb motiu de la trobada davant del FC Barcelona. Amb el seu president Pepe Sorell al front, van intercanviar regals amb la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i l'entrenador valencianista, Gary Neville. És la seua primera visita oficial com a penya a Mestalla.

PV Utiel

Coneguem la PV Utiel en el seu XXV Aniversari

La Penya Valencianista Utiel celebra el seu vint-i-cinqué aniversari acudint a Mestalla per a ser rebuda per la presidenta del València CF, Layhoon Chan. La Penya, fundada en 1991, està formada per al voltant de seixanta socis i acostumba a realitzar, almenys, un desplaçament cada temporada per a recolzar al València CF.

PV Na Jordana

Quint aniversari de la PV Na Jordana

La PV Na Jordana celebra el quint aniversari, tot i que els seus membres començaren a reunir-se per seguir el VCF una dècada abans de la seua Fundació. Actualment ronden els quaranta socis i tracten, sempre que poden, d’acompanyar l’equip en alguns desplaçaments.  La presidente, Layhoon Chan, els rep en la Llotja de Mestalla.

PV La Coronació de Sueca

Coneguem la PV La Coronació de Sueca

Encara que se va constituir oficialment fa cinc anys, la PV La Coronació de Sueca porta més d'una dècada seguint el Valencia CF i recolzant l'equip inclús en diversos desplaçaments.

PV Malilla

La PV Malilla 2000 celebra el seu XV Aniversari

La PV Malilla 2000 se diu així per trobar-se ubicada la seua seu i socis en este popular barri de la ciutat de València i per l’any en que va ser fundada, coincidint en el nou mil·lenni.

PV Benifairó de la Valldigna

La PV Benifairó de la Valldigna celebra el seu X Aniversari

Coneixem la PV Benifairó de la Valldigna, que compleix dotze anys seguint el VCF en una gran activitat. Realitzen habitualment dos desplaçaments per temporada i no se perden cap partit del seu equip. Juan Cruz Sol els ha rebut en Mestalla en nom del club per agrair el seu suport incondicional al Valencia CF

La PV La Vila de La Vila Joiosa celebra el seu X Aniversari

La PV La Vila de La Vila Joiosa celebra el seu X Aniversari

La PV La Vila de La Vila Joiosa va celebrar recentment el seu dècim aniversari i el club ha volgut rebre’ls en la Llotja de Mestalla. La PV La Vila ronda el centenar de penyistes i dona suport a l’equip acudint als partits com a local i també a alguns desplaçaments.

PV Benimamet

La Penya Valencianista Fuertes de Benimamet celebra el seu XX aniversari

La penya valencianista "Fuertes" de Benimamet, que deu el seu nom a un gran jugador del València CF, Antonio Fuertes Pascual, que va nàixer un 3 de desembre de 1929, en esta pedania de la ciutat de València, que es troba a molt pocs quilòmetres de l'actual Mestalla. Antonio Fuertes va morir el 5 de gener del 2015. Va jugar en el València CF en les dècades dels 40 i 50. El president de la penya, Ramón Herrero, compta com van celebrar el XX aniversari recentment en el seu local, en el que va estar representant al club, l'exjugador, Ricardo Arias.

PV “Lo Rat Penat”

La PV “Lo Rat Penat”, de Barcelona, visita Mestalla

La PV "Lo Rat Penat', de Barcelona, va visitar Mestalla amb motiu de la trobada davant del FC Barcelona. Amb el seu president Pepe Sorell al front, van intercanviar regals en la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i l'entrenador valencianista, Gary Neville. És la seua primera visita oficial com a penya a Mestalla.

PV Benicalap

La PV Benicalap celebra el seu XX Aniversari

Hui coneixem a la Peña Valencianista Benicalap, que aprofita la seua visita a Mestalla per a entregar a la presidenta Layhoon Chan un singular obsequi. Per la seua banda, la presidenta ha entregat com a obsequi a la penya una camiseta commemorativa del XX aniversari de la seua fundació, firmada per tots els jugadors del primer equip.

La PV d'Almenara

La PV d'Almenara celebra el seu XXV Aniversari

 

Este any se celebra el XXV Aniversari de la PV d’Almenara, localitat natal del porter del VCF Doménech. Els penyistes confien en augmentar el número de socis coincidint en el gran moment del porter blanquinegre. Ja en la dècada dels 70 Almenara va contar en un jugador del poble jugant en el VCF: Forment.

PV 'Pet i Traca' de Carcaixent

La PV ‘Pet i Traca’ de Carcaixent celebra el seu XV Aniversari

La penya valencianista ‘Pet i Traca’ de Carcaixent visita Mestalla per commemorar el seu XV Aniversari. Reben com a record de la seua visita, per celebració d’esta efemèride, una camiseta emmarcada en la firma dels jugadors de mà de la presidenta del Club, Layhoon Chan.

PV Museros

La Penya Valencianista de Museros celebra su XX aniversario

A la secció 'Les Nostres Penyes' viatgem a la comarca de L'Horta Nord per a conèixer la Penya Valencianista de Museros. Esta penya ha celebrat el seu XX Aniversari visitant l'Estadi de Mestalla i ha sigut rebuda per la presidenta del Valencia CF, LayHoon Chan.

PV ‘Tremendos’

La PV ‘Tremendos’ del Port de Sagunt celebra el seu XX Aniversari

En la població del Port de Sagunt, en un bar anomenat ‘Tremendo’ i després de la final de Copa del 1995, se va fundar la Penya Valencianista ‘Tremendos’ en honor al local on se reunien els aficionats del VCF per compartir els seus gustos i afició en la localitat valenciana. Vint anys després visiten Mestalla i són rebuts per la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan.

 

PV La Pobla-Tárraga

La PV La Pobla-Tárraga celebra el seu XXV Aniversari

Hui en Les Nostres Penyes coneguem a la Penya Valencianista La Pobla-Tárraga, una penya que celebra el seu XXV Aniversari i que se va crear en honor a l’exjugador del Valencia CF José Manuel Tárraga. La PV va ser convidada a l’encontre davant el Zenit que se va disputar en Mestalla.

PV La Carxofa

La PV ‘La Carxofa’ de Silla celebra el seu XXV Aniversari

La PV Valencianista ‘La Carxofa’ de Silla és la protagonista de ‘Les Nostres Penyes’ en motiu del seu XXV Aniversari visiten Mestalla. Se tracta d’una penya en al voltant de 100 penyistes, i el seu nom ve de l’element més característic del municipi. En el seu encontre en la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, canvien objectes i productes típics.

La PV Peter Lim coneix en persona el màxim accionista del Valencia CF

La PV Peter Lim coneix en persona el màxim accionista del Valencia CF

La Penya Valencianista Peter Lim és una penya de nova creació creada en homenatge al màxim accionista del VCF, Peter Lim. Recentment els membres d’esta penya (molt relacionada en el món faller) han tingut l’oportunitat de conèixer-lo en persona.

PV Ca Bata de Burjassot

La Penya Valencianista Ca Bata de Burjassot commemora el X aniversario

Burjassot es una població molt valencianista que pertany a l'Horta Nord i que està situada a 7 quilòmetres de València. La penya valencianista Ca Bata, nom en honor al bar del fundador i president de la penya, celebra el X Aniversari visitant Mestalla. La presidenta del Valencia CF, LayHoon Chan, els recibeix i els fa entrega de una camiseta commemorativa de la efemèride.

La PV 'El Molón'

La PV ‘El Molón’, en més socis que mai

Hui en la secció ‘Les Nostres Penyes’ viatgem a la comarca Requena-Utiel  per conèixer la PV ‘El Molón’ de Camporrobles. Esta penya té 25 anys d’existència i té actualment el major número de socis de la seua història, 160, i va disfrutar en Mestalla del partit davant el RC Deportivo.

PV Picassent

La PV Picassent celebra el seu XX Aniversari

La Penya Valencianista Picassent va ser fundada al 1994. Per tant, ja han complit el seu XX aniversari. Hui en la secció LES NOSTRES PENYES coneixem a una de les penyes més actives del sector 13.

30 Aniversari de la Penya Valencianista Ayora

30 Aniversari de la Penya Valencianista Ayora

En la secció ‘Les Nostres Penyes coneixem a la Penya Valencianista de Ayora, una penya que enguany celebra el 30 aniversari de la seua fundació. Els penyistes disfrutaren d’una jornada inoblidable en el partit davant el RC Deportivo que es va disputar a Mestalla.

PARTNERS