DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Llegendes

Claramunt

  • Nombre completo José Claramunt Torres
  • Fecha de nacimiento 10/07/1946
  • Lugar de nacimiento Puçol (Valencia)
  • Nacionalidad Espanyola
  • Altura/Peso
  • Debut 16/03/1966

Pepe Claramunt va ser la columna vertebral del mig del camp al costat de Di Stefano. Malgrat alguns moments de crisi, mai no va perdre el to individual que li donava eixa qualitat com a futbolista


Pepe Claramunt va nàixer com a futbolista en l'escola del Valencia CF i en la seua etapa de juvenil va ser cedit al Saguntino. De la mà de Mundo, el seu primer entrenador en el Valencia, va participar en una gira americana que va realitzar l'equip a finals de la Lliga 65-66. Tenia 20 anys i va deputar en competició oficial en la temporada 66-67. A més, Claramunt va aconseguir ser internacional amb només 22 anys i es va convertir en el primer valencià que va ostentar la capitania de la selecció espanyola de futbol. Va romandre en el Valencia fins la temporada 77-78, sense a penes perdre's partits oficials.

Durant més de tretze anys va exercir de comodí en el seu equip, jugant en el centre i en la banda dreta, aplegant inclús a actuar d'extrem esquerre amb la selecció espanyola, amb la qual va disputar 23 encontres. Va disputar quatre finals de Copa i va guanyar la del 67. També va ser campió de Lliga en el 71.

EQUIPS: Mestalla, Saguntino, Mestalla, Valencia 

TÍTOLS: 1 Lliga, 1 Copa

Galeria

PARTNERS