DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Llegendes

Ayala

  • Nombre completo Roberto Fabián Ayala
  • Fecha de nacimiento 14/04/1973
  • Lugar de nacimiento Paraná
  • Nacionalidad Argentina
  • Altura/Peso 1,77 m / 75 kg
  • Debut 24/09/2000

Roberto Fabián Ayala (Paranà, Argentina, 14/04/1973) s'ha convertit en un dels millors defenses centrals de tota la història del València CF.

El jugador argentí es va incorporar a les files valencianistes a l'estiu de 2000, després de guanyar una Lliga en la seua primera temporada en l'AC Milà en 2008, club a què es va incorporar després de passar tres anys en el Nàpols. En total van ser set temporades i 275 partits defenent l'escut del nostre gran València CF. A pesar de no arribar al 1.80 m. d'altura, Ayala va destacar per un potentíssim bot i una sorprenent capacitat per a suspendre's en l'aire, quasi sempre entrant des de segona línia, des d'on va aconseguir gols memorables en el Bernabéu o la tan recordat testarrada que donava matemàticament al Valencia CF el triomf de lliga en el Roserar. Altres dos virtuts brillaven en 'El Ratón', nom en què va ser dit el bo de Fabián. Una era la seua col·locació. Fonamental per a un defensa central. El jugador argentí, a pesar de no ser dels més ràpids de la Lliga sabia anticipar-se i llegir perfectament l'avanç del joc adversari, dot a l'abast de molt pocs centrals. La seua tercera virtut radicava en la seua sang de líder, arribant a ser un dels capitans del Valencia CF i imprimint una actitud guerrera sobre el camp, pròpia d'un futbolista entregat als seus colors. Acariciant la indiscutible xifra de 24.000 minuts de joc, Ayala va ser un dels fixos en la consecució de les dos Lligues, Copa de la UEFA i Supercopa d'Europa, contribuint sens dubte a l'era gloriosa del València CF. I que va ser reconeguda per l'afició com a membre del millor equip de tota la història.

Altres equips: Ferrocarril, River Plate, Nàpols, AC Milan , Racing Club i Real Zaragoza

Estadístiques:

Títols:  En el Valencia CF 2 Ligas, 1 Copa de la UEFA, 1 Supercopa de Europa i Or en els Jocs Olímpics en la Selecció Argentina

Galeria

PARTNERS