DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
29 Setembre de 2015

A Mestalla, tots a una veu

La teua lleialtat i suport de Champions mereix un premi de Champions

Els més de 16.000 abonats que tinguen el pack Champions podran adquirir dos entrades pel preu de 8 euros

El Valencia Club de Fútbol desitja comunicar els seus seguidors que el objectiu principal del Club es veure Mestalla ple en cada partit, en la màgia que només l’afició valencianista és capaç d’aconseguir. En un moment clau de la temporada, el Valencia CF vol redoblar esforços per que el nostre estadi tinga en Champions League l’empenta i ànim que normalment mostra en la Lliga BBVA.

L’equip lluitarà per guanyar cada encontre i també els dos partits Champions restants com a local i és necessari recuperar per a Mestalla l’ambient d’unió que va permetre la passada temporada disfrutar d’una temporada màgica en el nostre estadi.

Per això, en agraïment als aficionats que varen adquirir el pack de Champions League, el Club llança una promoció pel partit davant el KAA Gent per a que estos fidels tinguen premi a la seua lleialtat: els més de 16.000 abonats que tinguen el pack Champions podran adquirir dos entrades pel preu de 8 euros (4 euros cada localitat) per poder compartir l’experiència Champions en els seus éssers volguts o amics. I a més a més triar-les per qualsevol zona de l’estadi. Totes les localitats a este preu independentment de la seua ubicació en Mestalla i per a tots. *

El Club ha disposat un ampli termini, des del 28 de setembre fins el 15 d’octubre, per que obtinguen les seues entrades de forma fàcil i còmoda en la web oficial, i el 16 i el 17 d’octubre en les taquilles de Mestalla, en horari de divendres de 10h a 14h i de 17h a 20h, i el dissabte de 10h a 14h i des de les 19h fins a la mitja part de l’encontre davant el Málaga.

*Promoció vàlida fins esgotar existències. No se poden garantir les entrades en la mateixa zona que el seu abonament. Queden exclosos de la promoció els sectors afectats per les reubicacions UEFA. Per disponibilitat d’espai i normativa de seguretat, no s’inclouen seients de la Grada Mario Alberto Kempes, encara que els seus abonats si podran adquirir localitats d’esta promoció en altres àrees de l’estadi.

PARTNERS