DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
16 Novembre de 2015

A Mestalla, tots a una veu

Un premi de Champions per a la 'final' davant de l'Olympique de Lyon

El VCF es dirigix novament als seus seguidors en este moment decisiu de la temporada, en l'equip immers en la lluita per a classificar-se als octaus de final de la UEFA Champions League, per a confirmar-los que el Club continua en les seues mesures de facilitar la seua assistència a Mestalla.

L'equip disputarà una 'final' a casa davant de l'Olympique de Lyon dimecres que ve, nou de desembre, encontre que tancarà la fase de grups de la màxima competició continental. I necessita de la màgia de Mestalla en les grans nits continentals per a espentar cap al camí del triomf.

Per esta raó, i en reconeixement als aficionats que van adquirir el Pack de Champions, el Club continua en la promoció llançada en l'últim partit contra el KAA Gent, per la qual els més de 16.000 valencianistes que van adquirir este pack podran novament adquirir dos entrades pel preu de 8 euros (4 euros cada localitat) per a poder compartir l'experiència Champions en els seus familiars o amics. A més a més, estes entrades podran ser triades en qualsevol zona de l'estadi*

El Club ha disposat novament d'un un ampli termini, des del setze de novembre al trenta de novembre (inclòs) perquè obtinguen les seues entrades de forma fàcil i còmoda en la web oficial i de l'un al quatre de desembre en les taquilles de Mestalla, l'horari de les quals és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 20h, i el dissabte de 10h a 14h.

*Promoció vàlida fins a esgotar existències. No es poden garantir les entrades en la mateixa zona que el seu abonament. Queden exclosos de la promoció els sectors afectats per les reubicacions UEFA.

Per disponibilitat d'espai i normativa de seguretat, no s'inclouen entrades de la Grada Mario Alberto Kempes, encara que els seus abonats podran adquirir localitats d'esta promoció en altres àrees de l'estadi.

PARTNERS