DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SDH

vs

Valencia CF vs Huesca

23 Des / 12:00 Jornada 17

Actualidad del Valencia C.F.
18 Novembre de 2015

Curro Torres

VCF Internacionals

Nascut en Ahlem (Alemanya) en l’any 1976, encara que de pares espanyols, concretament de Dehesas Viejas (Granada). El VCF el va fitxar, procedent de la UD Gramenet, pel seu equip filial, on va destacar per damunt dels seus companys i prompte va ser cridat per formar part de les files del primer equip.

Va estar durant dos temporades realitzant substitucions en els partits fins que va ser cedit al RC Recreativo de Huelva en 1999. La següent temporada va ser també cedit al Tenerife, on el futbolista se va consagrar com a peça fonamental en l’ascens d’este equip a Primera. En l’arribada del tècnic Rafa Benítez, que va sol·licitar la tornada de Curro Torres al primer equip, va completar una brillant temporada disputant pràcticament tots els partits de Lliga en el lateral dret i guanyant el títol de Lliga.

En la temporada 2002-03 va disputar menys partits degut a una lesió en el genoll que el va tindre apartat durant 14 encontres. Quan se va recuperar, va tornar a ser campió de Primera Divisió i campió de la UEFA aconseguint el doblet històric. Durant la temporada 2004-05 va tornar a patir una lesió que el va apartar fins el començament de la següent temporada.

Notícies relacionades

PARTNERS