DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
18 Novembre de 2015

Jordi Alba

VCF Internacionals

Natural d’Hospitalet de Llobregat, va nàixer en l’any 1989. Va començar jugant en l’any 1996 en l’equip de la seua ciutat natal, l’At. Hospitalense. Després d’estar anys en les categories inferiors del FC Barcelona, en l’any 2005 passa a formar part de la UE Cornellà.

En la temporada següent arriba al VCF en el Juvenil A per posteriorment ascendir al VCF Mestalla, participant del joc que els va fer pujar a Segona Divisió B. Va arribar a ser convocat tant pel primer equip com per la selecció espanyola Sub-19.

Per a la temporada 2008-09 el Valencia CF decidix cedir-lo al Gimnàstic de Tarragona aconseguint allí la titularitat i el ser convocat per la selecció espanyola sub-21, combinat en el qual se va a aconseguir la medalla d’or en els Jocs Mediterranis de 2009. Després d’esta temporada en Tarragona torna al VCF en la temporada 2009-10. Va debutar oficialment en la Lliga en setembre de 2009 davant el Real Valladolid. Les seues qualitats com ràpid atacant i el seu constant esforç el varen convertir en un lateral d’excel·lent qualitat reconvertit de la seua anterior posició com a extrem esquerre.

En l’any 2011 va ser convocat per primera vegada a la selecció absoluta jugant davant Escòcia en la classificatòria per l’Eurocopa 2012. Per a la temporada 2011-12 arriba la seua consolidació com a titular, a més a més de la seua primera convocatòria per a la selecció absoluta. El FC Barcelona se va fixar en ell i el 28 de juliol de 2012 s’acorda el traspàs del jugador a l’equip català.

Notícies relacionades

PARTNERS