DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
20 Novembre de 2015

Francisco Javier Farinós

VCF Internacionals

Campió de Copa i Supercopa d'Espanya en el VCF

Va nàixer en la pedania La Torre (València) en l’any 1978. Se va formar en la cantera del Valencia CF i va participar en les categories inferiors de la selecció espanyola.

Va debutar en el primer equip als 19 anys en la temporada 1996-97 de la mà del tècnic Jorge Valdano. Durant les següents dos temporades va tindre l’oportunitat de disfrutar de minuts en el primer equip, a més a més de consolidar-se com un fix en la sub 21. Després de passar per totes les categories inferiors en la selecció va ser també cridat pel mundial juvenil FIFA en 1997. A més a més, va ser també convocat en Espanya pels JJOO de Sidney, on l’equip arriba a la final caient en la tanda de penaltis. En l’any 199 va obtindre la seua primera convocatòria en l’absoluta per un encontre en Varsòvia davant Polònia i la seua segona convocatòria se va produir quan ja se trobava jugant en l’Inter de Milan en l’any 2000.

En el VCF va ser campió de Copa, Intertoto i Supercopa d’Espanya. Va passar per Inter de Milán, Villarreal CF, RCD Mallorca, Hércules CF, Levante UD i finalment va retirar-se en el Villarreal.

PARTNERS