DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
31 Gener de 2016

Comunicat Oficial | Guilherme Siqueira

Guilherme Siqueira, nou futbolista del Valencia CF

 

El Valencia Club de Fútbol i el Club Atlético de Madrid han acordat la cessió del lateral hispano-brasiler Guilherme Siqueira fins el 30 de juny de 2017.

Guilherme Magdalena Siqueira (28/04/1986 en Florianópolis, Brasil), és un lateral esquerre brasiler de contrastada qualitat, que acumula experiència tant en La Lliga BBVA com a nivell internacional. Siqueira va arribar a La Lliga en 2010 de la mà del Granada CF, procedent de l’Udinese italià; en el conjunt granadí va completar tres espectaculars en les quals se va convertir en un dels millors laterals esquerres de La Lliga. Després del seu periple en terres granadines, va recalar en el Benfica portuguès, en el que les seues grans actuacions cridaren novament l’atenció de conjunts com l’Atlético de Madrid, que el va recuperar per a La Lliga en la temporada 14/15.

El brasiler, nacionalitzat espanyol, és un jugador molt complet, que unix a la perfecció una espectacular projecció ofensiva, en grans capacitats defensives i una excel·lent col·locació. Un jugador segur arrere, molt ràpid en la banda i en un potent físic, lo qual li permitix realitzar grans desplegaments físics i dominar a la perfecció el balanç ofensiu-defensiu. Tota una garantia per a la banda, un treballador incansable i sacrificat, capaç de recórrer el carril esquerre i executar magistrals centres des de la línia de fons.

PARTNERS