DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
02 Febrer de 2016

Abonat/ada, vine a Mestalla #APerLaCopa per 10 euros

Des d’este dimecres, tres de febrer, els nostres abonats i abonades podran adquirir en tots els punts de venta habituals la localitat corresponent al seu abonament per només 10 euros en tots els sectors de camp. És a dir, els preus de les entrades del partit davant el Barça per a tots els abonats seran exclusivament de 10 euros, qualsevol que siga la seua ubicació. Cal recalcar que este dimecres comença la venta de localitats als nostres abonats i que tindran de termini fins el huit de febrer, inclusive, per assegurar la seua localitat.

Després de les 20 h del dia huit, i en tots els punts de venta, l’abonat perd la reserva sobre la seua entrada. Així, una vegada finalitzat el termini, si esta localitat no està disponible se li facilitarà una de categoria similar, també a 10 euros, en cas de disposar encara a la venta. Però en cap cas és possible triar localitat en la compra en l’abonament. Un dia després, el nou, se posa a la venta eixe sobrant dels abonats al públic.

Valencianista, necessitem del teu penúltim alè per alçar al cel un títol tan identificat en el nostre equip, i que tantes glories ha viscut Mestalla. En el rectangle de joc lluitaran des del inici onze contra onze però en la grada la connexió és unànime. Anem tots i totes #APerLaCopa

Descarregar

PARTNERS