DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
24 Febrer de 2016

Kempes, present en el primer Fòrum Algirós de la Fundació Valencia CF

El Centre Cultural Bancaixa acull este divendres, a les 18:30 h, un encontre sobre el documental Connexió Vintage Kempes

Entrada lliure fins completar aforament

 

Mario Alberto Kempes va a ser el protagonista este pròxim divendres del Fòrum Algirós, punt de coneixement per a tot el valencianisme que la Fundació Valencia CF va a inaugurar en un encontre sobre Connexió Vintage: Kempes, documental elaborat pel periodista Paco Grande, que també assistirà al Fòrum Algirós junt a Ricardo Arias i Darío Felman, en el periodista Paco Lloret com a moderador.

Este primer Fòrum se va a celebrar en el Centre Cultural Bancaixa (Plaça de Tetuán, 23, Valencia) a les 18:30 h i l’entrada serà lliure fins completar aforament.

El Fòrum Algirós és una iniciativa de la Fundació Valencia CF que va a acostar la història del Club a tots els valencianistes de la mà dels seus protagonistes. De forma periòdica la Fundació celebrarà encontres vinculats a fets rellevants dels prop de 97 anys d’existència, així com a altres temàtiques relacionades en l’esport i la societat en general.

PARTNERS