DIES
HRS
MIN
SEG

CDL - VCF

vs

Leganés vs Valencia CF

01 Abr / 16:15 Jornada 30

Campus d'estiu Valencia CF

 

Disfruta este estiu amb el nostre Campus de futbol! València CF organitza el Campus d'Estiu del València Club de Fútbol... Una apassionant aventura en què sempre volem comptar amb tu.

Què és un campus de futbol

Potser mai hages sentit este terme, però un campus de futbol és com un campament d'estiu on l'activitat principal és el futbol. Els xiquets i les xiquetes compten amb monitors d'oci i temps lliure que vigilen les seues activitats durant el dia. I per a l'activitat de futbol es compta amb entrenadors especialitzats en formació de xiquets i jóvens.

T'oferim dos possibilitats: el nostre campus per a xiquets i xiquetes València CF i el nostre campus especialitzat en futbol femení. Amunt!

 

Campus Mixt VCF · Estiu 2017

El nostre Campus 2017, dirigit a xics i xiques de 6 a 16 anys, se celebra en la Ciutat Esportiva del València CF (Paterna) durant dos torns del 2 al 8 de juliol i del 9 al 15 de juliol (en règim extern/ preu 395 EUR setmana | en règim intern/ preu 635 EUR setmana) . Cada torn té capacitat per a 200 participants. Els abonats, accionistes, antics participants, jugadors de l'Acadèmia Valencia CF i penyistes tindran un descompte especial.

Els professionals del Campus, entrenadors de l'Acadèmia Valencia CF i monitors d'oci i temps lliure, exercixen la seua labor entorn de tres àrees: l'ensenyança de l'esport-futbol, l'educació extraesportiva i la convivència i maduració personal en el futbol com a mitjà.

Esport-futbol en segell valencianista. Educació transmetent valors. Convivència entre 400 participants en entrenaments i partits de futbol 8 i futbol 11, Mestalla Forever Tour, activitats multiesportives, xarrades formatives, vídeos esportius, cine, piscina, zona d'oci i regals.

Cada un dels participants rep com a obsequis:2 equipacions oficials adidas (camiseta, pantaló curt i mitges) , una motxilla oficial del Campus, una gorra oficial del Campus i un diploma personalitzat.

Campus VCF

Campus VCF Femení · Estiu 2017

El nostre Campus 2017, dirigit a xiques de 6 a 16 anys, se celebra en la Ciutat Esportiva del València CF (Paterna) del 25 al 1 de juliol (en règim extern/preu 395 EUR setmana | en règim intern/preu 635 EUR setmana). Els abonats, accionistes, antics participants, jugadors de l'Acadèmia Valencia CF i penyistes tindran un descompte especial.

Els responsables del Campus, entrenadors del VCF Femení i de l'Acadèmia València CF i monitors d'oci i temps lliure, orientaran les activitats entorn de tres àrees: l'ensenyança de l'esport-futbol, l'educació extraesportiva i la convivència i maduració personal amb el futbol com a mitjà.

Esport-futbol en segell valencianista. Educació transmetent valors. Convivència entre 400 participants en entrenaments i partits de futbol 8 i futbol 11, Mestalla Forever Tour, activitats multiesportives, xarrades formatives, vídeos esportius, cine, piscina, zona d'oci i regals.

Cada un dels participants rep com a obsequis: dos equipacións oficials adidas (camiseta, pantaló curt i mitges) , una motxilla oficial del Campus, una gorra oficial del Campus i un diploma personalitzat.

Campus VCF Femenino

CONOCE EL CAMPUS DI

Campus per a persones amb Discapacitat Intel·lectual València CF?

Potser mai hages sentit este terme i menys encara per a persones en discapacitat intel·lectual; un campus de futbol és com un campament d'estiu on l'activitat principal és el futbol i en este cas, esta és la segona edició del Campus Oficial del València CF adaptat a les necessitats de les persones en Discapacitat Intel·lectual.

Els participants compten amb entrenadors i monitors que posseïxen una àmplia experiència en el treball de persones amb discapacitat intel·lectual.

Esta és una iniciativa pionera organitzada des de la Fundació València CF i European Sport Business School (ESBS) , en col·laboració en l'associació Créixer en Positiu i el suport de FEDDI (Federació Espanyola d'Esports per a persones en Discapacitat Intel·lectual).

On estem

CIUTAT ESPORTIVA

Carretera Mas Camarena S/N 46980 (Paterna)

Tlf: 96 304 03 57

e-mail: campusfutbol@valenciacf.es

Dissenya la teua ruta
Ho sentim, no hem trobat cap ruta per al mitjà de transport triat.
Debe activar javascript para ver el mapa

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari:

Enviando

PARTNERS