DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
13 Abril de 2016

Emotiu valencianisme en la visita d’Alcácer i Gayà en l’Escola Cor Blanquinegre d’El Vedat

És una iniciativa educativa, social i solidària de la Fundació

 

Els jugadors del Valencia CF Paco Alcácer i José Luis Gayà han compartit protagonisme este dimecres, 13 d’abril, amb els 20 alumnes de l’Escola Cor Blanquinegre que la Fundació Valencia CF ha posat en marxa esta temproada en el Col·legi Madre Petra, ubicat en El Vedat de Torrent. Els futbolistes han visitat els estudiants per correspondre l’esforç que cadascun d’ells està demostrant durant el curs escolar i han compartit amb ells moments d’emotiu i sincer valencianisme, amb una versió de l’himne del Club interpretada pels propis estudiants.

Escoles Cor Blanquinegre és una iniciativa educativa, social i esportiva de la Fundació en virtut de la qual els centres escolars poden utilitzar l’esport, el futbol i, més concretament, el Valencia CF com a instrument de motivació per a que els menors i joves puguen créixer com a persones, marcant-se reptes i superant-los, tenint en compte el context social en el qual es troben.

El Col·legi Madre Petra és una de les huit Escoles que l’entitat valencianista està desenvolupant actualment, amb la col·laboració de l’Associació Futbolistes Valencia CF, i que repercutix positivament en 200 estudiants.

Al respecte, este pròxim divendres 15 d’abril, la Ciutat Esportiva Valencia CF acull durant el matí el I Torneig Escoles Cor Blanquinegre.

PARTNERS