DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
25 Maig de 2016

Torna la Family Weekend, la família valencianista unida

Este cap de setmana, els dies 28 i 29 de maig, se celebrarà en la llera del Túria la segona edició del Family Weekend, una ineludible cita per a valencianistes de totes les edats organitzada per la Fundació Valencia CF per compartir el seu sentiment i disfrutar de multitud d’activitats lúdiques: atraccions, gastronomia, actuacions en directe..., etc, amb el fil conductor de la passió pel Valencia Club de Fútbol i l’ambició compartida de disfrutar d’una gran pròxima temporada.

Sessió d’autògrafs de Paco Alcácer, Doménech i Pako Ayestarán

En la constant recerca del màxim apropament a l’afició del Valencia CF, la presidenta Lay Hoon Chan, junt a l’entrenador Pako Ayestarán, i els jugadors Paco Alcácer i Jaume Doménech, compartiran el dissabte 28 pel matí un esmorzar popular amb les penyes valencianistes, i recorreran les instal·lacions del Family Weekend. A continuació, els dos futbolistes valencians, junt a l’entrenador, acudiran a l’escenari ‘Sentiment CaixaBank’ per a, entre les 12 i les 13 hores, firmar autògrafs i atendre els aficionats valencianistes.

HORARI:

Dissabte 28 de maig: 10 a 00h

Diumenge 29 de maig: 10 a 21h

MONEDA DE L’ESDEVENIMENT

Per disfrutar de les atraccions i la gastronomia en l’esdeveniment, els visitants necessitaran canviar el seus diners per la moneda de l’esdeveniment: els ‘Mestallas’

1 Mestalla = 1 euros. Hi haurà quatre punts de canvi de moneda en el recinte

PARTNERS