DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

18 Abr / 21:00 Jornada 12

Actualidad del Valencia C.F.
16 Juny de 2016

El Valencia CF presenta la seua ‘Àrea VIP 2016/17’, l’espai més desconegut i exclusiu de l’estadi, (l’altre) Mestalla

El club obri les portes de ‘l’altre Mestalla’ a tots els públics, presentant una oferta de servicis ‘Premium’ que va molt més enllà de la coneguda Llotja VIP. Estos servicis ‘Premium’ estan dissenyats per satisfer la demanda dels aficionats més exigents i portar l’experiència del futbol en viu fins el següent nivell.

A més, esta temporada l’Àrea VIP renova la seua imatge corporativa per oferir el millor servici als seus usuaris i compren cinc espais ubicats en els millors punts de l’estadi.

  • Llotja VIP: Situat en el centre de la grada de tribuna, oferix la millor ubicació i la vista més privilegiada de tot l’estadi però, per damunt de tot, brinda la possibilitat de viure el futbol en la zona amb més història del Club, compartint escenari amb les llegendes del passat i present del nostre futbol.
  • Suites: Són l’espai ideal per aquells que busquen el millor servici i les majors comoditats, amb la màxima privacitat i un tracte personalitzat. Ubicades en la part superior de la tribuna de Mestalla, les Suites oferixen un gran espai privat en un ambient de màxima exclusivitat i cuidat fins el detall.
  • Club Boxes: Oferixen una experiència ‘Premium’ de primer nivell sense renunciar al sabor del futbol en la grada més carismàtica de l’estadi.
  • Sky Boxes: Són l’espai ideal per aquells que busquen l’experiència d’una grada en estat pur, sense renunciar a la privacitat que oferix la seua especial ubicació, lluny de l’abast de totes les mirades.
  • Mini Boxes: A més de la ubicació en la grada, inclouen accés exclusiu, els servicis de catering i hostesses, wi-fi i huit localitats per box.

En l’actualitat, l’Àrea VIP’ compta amb més de 300 empreses de tots els sectors de l’economia valenciana. Utilitzant el Valencia CF com a catalitzador, l’Àrea VIP aspira a oferir un servici diferenciat que puga afavorir els contactes professionals i fomentar l’intercanvi d’experiències i idees.

Consulta la secció ACÍ

PARTNERS