DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
20 Juny de 2016

El València CF va preparar una sorpresa molt especial a l'abonat 20.000 que va renovar el seu passe a través de la domiciliació

El València CF va voler reconéixer de forma simbòlica a tots els abonats que van renovar el seu passe a través de la domiciliació, després d'un gran primer tram de campanya, i va preparar una sorpresa molt especial a l'abonat 20.000 que va renovar el seu passe amb un cinc per cent de descompte. L'afortunat que va complir este número redó va ser Llorenç Navarro, d'11 anys, que acudix a Mestalla junt amb una família molt valencianista; son pare (Cèsar), mare (Mónica Balaguer), germana (Gemma Navarro) i Tio (Vicente Carlos Navarro). Tots ells són abonats de la grada familiar. De tal forma, el director de Màrqueting i Comercial, Peter Draper, es va desplaçar a la localitat de Benisanó a fi de donar-li una sorpresa a Llorenç Navarro i a la seua família, a qui se li va obsequiar amb unes equipaciones de les Senyeras i el regal de l'abonament a Llorenç i a la seua germana Gemma, a més d'agrair-li la seua fidelitat al club.

En este sentit, el club prepara moltes més sorpreses als seus abonats que se n'aniran complint a mesura que es van aconseguint noves fites en la campanya, com pot ser la renovació de l'abonat 30.000. La família Navarro Balaguer ha volgut transmetre al club el seu "agraeiment al València Club de Futbol per haver tingut iniciatives com esta. Ha sigut una sorpresa molt agradable especialment per als nostres fills, els que s'han sentit protagonistes d'una sorpresa maravillosa" al mateix temps que ha lloat "esta iniciativa que heu tingut amb nosaltres, per descomptat ha sigut fantástica". Esta família d'abonats van renovar el seu passe en la primera etapa de la campanya, la de domiciliació, que ja ha entrat de ple en la següent fase a partir del dilluns, 20 de juny, amb la renovació online i en taquilles del Camp de Mestalla.

PARTNERS