DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
27 Juny de 2016

Abonat, col·labora amb la teua renovació online en la reinserció social de jóvens valencians

Des d'este dilluns, 20 de juny, fins al dimecres 6 de juliol, açò és, durant el període de renovació online dels abonaments, l'aficionat que ho desitge podrà col·laborar econòmicament en la reinserció social de xiquets i jóvens valencians alhora que renova online el seu passe de temporada. Este compromís de l'abonat permetrà a la Fundació València CF crear una "Escola Cor Blanquinegre" en el Centre de Reeducació de Menors Rei Jaume I de Picassent, iniciativa que suposa emprar l'esport, el futbol i, més concretament, el València CF com a ferramenta per a ajudar els xics i les xiques del Centre en el seu procés de millora educativa i maduració personal per a una futura integració social.

El projecte té un cost total de 6.000 EUR: la Fundació València CF aportarà 3.000 EUR; i l'abonat que ho desitge podrà destinar 1, 3 o 5 EUR, fins a cobrir entre tots els abonats que decidisquen col·laborar els altres 3.000 EUR.

L'èxit d'esta iniciativa permetrà que els xiquets i jóvens del Centre participen en entrenaments amb tècnics de la Fundació i reben xarrades amb el suport d'exjugadors i personal del Club; tot això amb l'objectiu de contribuir a la seua reinserció social.

Notícies relacionades

PARTNERS