- Jornada - 30/07/2016 15:00h

FC Ilves 1
4 Valencia CF
4' Aridai, 15' Paco Alcácer, 22' Rodrigo, 64' Santi Mina
Prèvia · Crònica
Info del partit

Contundent victòria del VCF a Finlàndia (1-4)

30 Juliol de 2016 -

El VCF se va imposar amb contundència per 1-4 en la seua visita a Finlàndia, amb gols d’Aridai, Paco Alcácer, Rodrigo i Santi Mina.

El Valencia CF va buscar des del primer moment la victòria en este primer partit de la història valencianista en Finlàndia. I no va tardar en arribar el gol, ja que Aridai va fer el primer després d’un gran passe de Cancelo. Uns minuts després, Paco Alcácer feia el segon al contraatac, després d’una gran combinació entre Enzo Pérez i Rodrigo. El propi Rodrigo va ser l’autor del tercer, després d’un doble remat aprofitant una assistència d’Aridai.

De cara a la segona part, Ayestarán va canviar gran part dels jugadors. El VCF va alçar el peu de l’accelerador, i els minuts anaven passant en esta nova pedra de toc de pretemporada. Santi Mina va fer el quart després de marcar un penalti que ell mateixa havia provocat, i uns minuts després el conjunt rival acurtava distàncies. El ritme va anar baixant, i el marcador no es va tornar a moure.

Fitxa tècnica

FC Ilves: Huuthanen, Antti, Aspegren, Milosavljevic, Matrone, Soisalo, Lari, Miettunen, Ayarna, Hilska, Ly. També jugaren Heikki, Nieminen, Kujala, Korte, Hjelm, Sentamu, Siira, Diogo, Jaakko, Koskinen, Haukioja Kuusinen.

Valencia CF: Alves, Cancelo, Santos, Orban, Lato, Enzo Pérez, Eugeni, Carlos Soler, Rodrigo, Aridai, Paco Alcácer. També jugaren Sivera, Nacho Vidal, Abdennour, Vezo, Gayà, Medrán, Santi Mina, Rafa Mir, Fede, Parejo, Ryan, Ayala

Gols: 0-1, Aridai, min 4; 0-2, Paco Alcácer, min 15; 0-3, Rodrigo, min 22; 0-4, Santi Mina, 0-4; 1-4, Sentamu, min 64;

 • Posesión del balón %

  FC 0-0 VAL

 • Tirs a porta

  FC 0-0 VAL

 • Tarjetas

  FC 0-0 VAL

 • Corners

  FC 0-0 VAL

Galeria

PARTNERS