DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
08 Agost de 2016

4 bandes de música seran protagonistes en la presentació de la temporada del Valencia CF i Trofeu Taronja Estrella Damm

Beatriz Fernandez Aucejo dirigirà les quatre bandes i el cor, en les seues interpretacions conjuntes

Després de la gira per Anglaterra, el Valencia CF ja està a casa amb l'objectiu de prosseguir la posada al punt de la temporada 2016/07, no obstant té dos cites prèvies, el xoc del dimecres de #LaLigaWorld i el Trofeu Taronja Estrella Damm, davant d'un altre clàssic europeu, la Fiorentina, quint classificat en la Serie A italiana.

El 13 d'agost serà la presentació del VCF i les bandes participaran en l'esdeveniment. Quatre bandes triades xafaran la gespa valencianista en la presentació del Club d'esta temporada 2016-2017: la Va unir Musical de Carlet (València) dirigida per Beatriz Fenández, la Societat Musical "La Constància" de Moixent (València) sota la direcció de Juan Carlos García López, la Societat Musical i Cultural "Otobesa" de Xèrica (Castelló) dirigida per Rafael Doménech Pérez i l'Agrupació Musical d'Agullent (València) davall la batuta de José Antonio Casanova Insa. A elles s'unix la Coral Infantil de l'Escola de Música.

Les quatre bandes i el cor, en les seues interpretacions conjuntes de "Mi Tierra" i l'Himne Regional, seran dirigides per una dona, Beatriz Fernández Aucejo, directora d'una de les Bandes participants, la Unió Musical de Carlet. A més, Fernández Aucejo ha sigut la primera dona a dirigir la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, la qual cosa suposa tot un senyal a la igualtat per part de la institució i que la Federació veu amb molt bons ulls.

"La FSMCV agraïx que es donen iniciatives com esta i reconeixem Antonio Renart el treball, l'esforç i la il·lusió que la música de banda valenciana continue amb la tradició d'estar present en els moments clau per a l'afició valencianista", ha comentat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

València CF, les bandes de música i la família Renart

Antonio Renart, és actualment el responsable de les bandes de música que actuen en l'estadi del Valencia CF. Fill de Josep Renart, president de la Societat Musical Santa Cecília de Cullera des de 1980 a 1994 i, junt amb Paco Roig, precursor que cada jornada que l'equip jugava a casa, tocara una banda de música en el Mestalla del Valencia CF.

"Hace uns mesos la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i el Director de comunicació del Club, Damià Vidagany, es van posar en contacte amb mi: volien que les bandes de música tingueren una presència important en este esdeveniment clau del Club", comptava Renart en el primer programa "Saque de bandas" de Playradio, diumenge passat 31 de juliol.

"De fet, en compte d'una banda, desitjaven que participaren 4 bandes de música eixe dia. La presidenta és una de les propulsores d'esta idea. Justo va ser una idea seua, ja que volia donar-los protagoni.

PARTNERS