DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
08 Agost de 2016

Este divendres el Valencia CF homenatjarà els seus socis més fidels

Divendres que ve dia 12, a Mestalla, el Valencia Club de Futbol rendirà homenatge als abonats que porten ininterrompudament almenys 50 anys donant el seu suport al Valencia CF.

Tota una vida al costat recolzant i fent valencianisme mereixen el reconeixement del Club i així, divendres que ve a les 20 hores a Mestalla, el Valencia Club de Futbol, junt amb l'Associació Futbolistes Valencia CF, reconeixeran esta fidelitat en l'esdeveniment "50 Anys amb el Valencia C.F."

La Presidenta del Valencia, Lay Hoon Chan, els farà entrega d'una insígnia especial que reconeix esta trajectòria i que serà entregada, des d'ara i en el futur, cada temporada a tots els aficionats que complisquen 50 anys ininterromputs com abonats. La presidenta, Lay Hoon Chan, considera que "es un homenatge merescut a molts aficionats que han fet molts sacrificis en la seua vida pel Club i mereixen este reconeixement de cor, ells representen les nostres arrels i els nostres i els nostres millors valors de lleialtat i fidelidad.

L'Associació Futbolistes Valencia CF, per la seua banda, estarà representada amb més 25 integrants de totes les èpoques, que faran de testimonis i padrins de l'homenatge als aficionats. Tots els guardonats en este esdeveniment de llançament d'esta iniciativa, 75 abonats han confirmat ja les seues assistència, han sigut invitats també a la llotja per al partit del Trofeu Taronja Estrela Damm del pròxim dia 13 entre el Valencia CF i la Fiorentina.

PARTNERS