Copa del Rey - Jornada 5 - 21/12/2016 21:00h

Valencia CF 2
36' Rodrigo Moreno, 89' Rodrigo Moreno
1 Leganés
49' Darwin Machís
Info del partit

El VCF, a la següent ronda de Copa (2-1)

21 Desembre de 2016 -

El Valencia CF estarà en la següent ronda de Copa, després d’aconseguir la classificació davant el Leganés en Mestalla.

El VCF va buscar tancar ràpid la classificació. En els primers minuts, Rodrigo va tindre dos grans oportunitats. Primer, amb  un xut al pal, i després amb un remat en boca de gol que se’n va anar alt. I la història se repetia, amb una jugada calcada al prime rpal que tornava a tindre el mateix final, novament amb Rodrigo com a protagonista. I és que el davanter era la referència, i només faltava la sort. Va intentar-ho novament amb un remat de cap que va manar Herrerín a córner. I finalment va trobar el seu premi. Medrán va posar un gran baló entre línies i Rodrigo va rematar per a fer el primer. Amb este resultat se va arribar al descans.

En els primers minuts del segon temps, Machís va marcar l’empat, en aprofitar un gran rebuig després d’una bona para de Doménech. La millor notícia va ser el debut en Copa de Carlos Soler, que entrava al camp en lloc d’Enzo Pérez. I no va tardar en buscar el gol, amb un xut des de lluny que per poc no supera Herrerín. Prandelli va seguir donant oportunitats als joves, i va donar entrada a Rafa Mir en lloc de Munir. I just abans del final,novament Rodrigo va marcar després d’una gran jugada de Carlos Soler per a tancar el partit.

 

Fitxa tècnica

Valencia CF: Doménech, Cancelo, Mangalam, Santos, Montoya, Medrán, Mario Suárez, Enzo Pérez (Carlos Soler, min 58), Santi Mina (Gayà, min 78), Rodrigo, Munir (Rafa Mir, min 70).

Leganés: Herrerín, Marín, Mantovani, Machís (Sergio, min 87), Gabriel (Guerrero, mi  46), Carl, Víctor Diaz, Unai López, Luciano (Toni, min 69), R. Pérez, Timor

Gols: 1-0, Rodrigo, min 36; 1-1, Machís, 49; 2-1, Rodrigo, min 89

 • Posesión del balón %

  VAL 49-51 LEG

 • Tirs a porta

  VAL 15-10 LEG

 • Tarjetas

  VAL 1-3 LEG

 • Corners

  VAL 1-3 LEG

Galeria

PARTNERS