DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

18 Abr / 21:00 Jornada 12

Actualidad del Valencia C.F.
19 Octubre de 2016

El Valencia CF i la Fundació se sumen al rosa

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama este 19 d’octubre

 

En el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra este 19 d’octubre, el Club, mitjançant la Fundació Valencia CF, ha volgut sumar-se al rosa i mostrar el seu recolzament a totes les dones, grans lluitadores, que han fet i fan front a esta malaltia.

Així, la primera plantilla del Valencia CF ha entrenat amb camisetes roses en el començament de la sessió en la Ciutat Esportiva.

Prèviament a esta significativa mostra de recolzament, ha hagut una gran foto de família en la qual han estat presents la presidenta Layhoon Chan, el conseller Kim Koh, el director general de la Fundació, Pablo Mantilla, la primera plantilla del Valencia CF, una representació de la plantilla del VCF Femení (Esther Romero, Joyce Magalhaes, Yanara Aedo, Tiane Edler, Estefanía Banini i Claudia Zornoza), així com el Dr Llombart, president de la Fundació IVO, i la directora general de la mateixa, la Dra Perales. I, per descomptat, amb las autèntiques protagonistes en el dia de hui, les quatre grans lluitadores que han superat o estan lluitant contra esta malaltia: Amelia, África, Maria José i María José. Les quatre han sigut convidades pel Valencia CF a l’encontre davant el FC Barcelona.

Notícies relacionades

PARTNERS