DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
14 Desembre de 2016

Al Nadal torna a casa. És moment de tornar a Mestalla.

Hi ha tradicions que mai es deuen perdre. I tornar a casa per Nadal és una d’elles. Nadal és temps d’unió, temps de família. Perquè és la família la que s’unix i es reforça en els moments més difícils. Perquè davant l’adversitat, ix el sentiment de pertinença amb més força que mai.

Per això, més que mai, el Valencia CF necessita de la seua família, dels milions de cors que formen el seu escut. Pel pròxim partit de Copa de SM el Rei davant el Leganés, tornar a casa serà més fàcil que mai, amb entrades a tots els sectors per 5 euros per a menors de 18 anys i majors de 65 i amb un 2x1 per a tot aquell que compre la seua entrada online.

A més a més, cal recordar que els abonats, els que cada partit demostren la seua fidelitat incondicional des del seu seient, entren gratis al partit coper amb el abonament. La Copa és una competició que ha deparat grans nits de glòria en el coliseu valencianista. I en cas de que no pugues assistir, sempre pots cedir el teu seient per contribuir a que Mestalla presente un gran ambient.

PARTNERS