DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
30 Desembre de 2016

La plantilla realitza l'habitual visita als hospitals per Nadal

L'Hospital La Fe, l'Hospital General, el Dr. Peset, l'Hospital Clínic i els de la Ribera i Gandia. Sis centres a què el València CF i la Fundació VCF no han volgut faltar a la tradicional cita de la seua visita per a repartir regals i il·lusió als més jóvens i traure'ls un somriure als nens hospitalitzats en estes festes de Nadal. Els més menuts han mostrat la seua cara més amable i feliç davant de la visita dels seus ídols, que han mostrat una vegada més la seua cara més solidària, especialment en estes dates tan especials. El propi Mangala, junt amb Rodrigo, durant el seu trajecte a l'Hospital Clínic amb el seu vehicle Volkswagen ha destacat que esta acció de l'entrega de regals, "es molt bonica, important perquè els veiem amb una altra cara, acompanyats per les seues familias....siempre el Nadal ha sigut especial per a mi, menjar amb la familia...". Rodrigo ha indicat que el Nadal servix "para estar amb les famílies, tots tenen temps per a reunir-se, són dates importants per a agafar energies per a l'any que ve i que tot vaja a millor".

Així, els més de 300 xiquets que han rebut la visita del planter blanquinegre per tota la província, acompanyats pel Conseller, Juan Cruz Sol, han viscut així una de les jornades més especials de l'any acompanyats, per descomptat, de les seues famílies els que també han tingut l'oportunitat de departir amb els jugadors. Els regals, aportats per la Fundació VCF, se sumen a la pila de presents que tenen estos xiquets per part de familiars, conscients que els més menuts no puguen passar el Nadal en els seus llars per a atenuar la seua absència. Una de les anècdotes de la jornada ha sigut la visita de Gayà i Garay, que han estat en l'Hospital Doctor Peset en les sales de pediatria i hemodiàlisi i s'han muntat una bella revolada amb tots els xiquets veient als seus ídols que han estat acompanyats pels seus germanets i la resta de familiars.

Perquè com no podia ser de cap altra manera, i amb tota l'emoció, els protagonistes del dia han xarrat animadament amb els jugadors i els han traslladat els millors desitjos esportius, a més del seu especial afecte caracteritzat per la seua incondicional admiració, per a enguany que comença, ni més ni menys que el dimarts, tres de gener, a Mestalla davant del RC Celta amb l'objectiu de començar amb bon peu els octaus de Copa. El València desitjaria dedicar este triomf a tots ells, a més del valencianisme, per a tancar estes entranyables festes amb l'arribada dels Reis Mags, este divendres, 30 de desembre, vestits de blanquinegre.

PARTNERS