DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
23 Març de 2017

El projecte educatiu de l'Acadèmia VCF a la Ciutat Esportiva de Paterna

Este documental s'emmarca dins el projecte educatiu de l'Acadèmia VCF, i té com a finalitat el desenvolupament integral dels joves futbolistes que se formen baix la responsabilitat del Valencia CF en la Ciutat Esportiva de Paterna, i que compren tant el seu desenvolupament esportiu com el personal. L'objectiu és ressaltar la importància dels aspectes del desenvolupament personal (estudis acadèmics, paper dels professors, tutors, entrenadors, pares, etc.).

Els responsables de l'Acadèmia VCF estan portant a terme un treball per definir el "perfil personal" que es vol educar en els xiquets i xiquetes de l'Acadèmia VCF per a considerar aspectes essencials com:

  1. El desenvolupament de l'autonomia personal.
  2. L'aprenentatge de les habilitats i destreses necessàries per a la competició ( 'aprendre a competir') sempre amb el respecte com a màxim exponent.
  3. La transmissió del sentiment valencianista a través dels valors dels jugadors més significatius de la història del club de Mestalla.

A partir del 'perfil personal VCF' es posaran en marxa diferents accions com la 'Escola de Pares' amb xerrades periòdiques, la formació específica d'entrenadors i la comunicació fluïda amb les Escoles convingudes. Este documental és un document gràfic que es va a utilitzar en tot aquest projecte dirigit als jugadors, als seus pares, als entrenadors, així com a les Escoles de futbol convingudes al València CF.

PARTNERS