DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
15 Setembre de 2017

Eloy Olaya ja va apostar fort per Marcelino com a entrenador

Escolta la entrevista en VCFradio

Natural de Gijón, Eloy Olaya va arribar al València CF amb 24 anys i va jugar durant set temporades (fins a la temporada 1994/95). Amb l'equip valencianista va disputar 240 partits, 209 d'ells formant part de l'onze titular, marcant 42 gols.

Eloy coneix molt bé a Marcelino, va ser ell qui li va donar l'oportunitat de dirigir al filial del Sporting quan era secretari tècnic. Després de traure's junts el títol d'entrenador Nacional i mentre l'actual entrenador valencianista dirigia al Lealtad de Villaviciosa, Eloy el va reclutar per a Mareo, posant-se tots dos a treballar la metodologia de l'escola. A l'any següent va començar a entrenar al filial i des de llavors fins a l'actualitat, els equips de Marcelino solen tenir uns senyals d'identitat molt clares amb el seu segell de l'1-4-4-2. Després de dues temporades en el filial, va donar el salt al primer equip del Sporting.

En els micròfons de VCFradio, Eloy Olaya ha valorat el derbi d'aquest dissabte entre dos equips que estan tenint una trajectòria en aquest inici de temporada "fantàstica, el començament està sent molt bo i tant de bo es veja un bon partit... i que guanye el València CF, sense que ningú s'enfade". L'ex jugador valencianista també té una excel·lent relació amb l'entrenador del Levante UD, López Muñiz, al que en el seu moment també va incorporar per a l'escola de Mareo.

Escolta tota l'entrevista en VCFradio!


PARTNERS