DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
19 Setembre de 2017

'Carlos Soler va a marcar una època'

L'ex porter i extècnic del València CF va ser el protagonista en VCF Ràdio

César Sánchez va defensar la porteria del València CF dos temporades i mitja. Va arribar al club al gener de 2009 per a cobrir l'absència temporal per lesió de Renan i va compartir amb Guaita la porteria, ràpidament es va fer amb el rol de titular. Al juliol de 2011 va canviar d'aires. La seua segona etapa en el club valencianista la va iniciar al maig de 2016 com a entrenador assistent de Pako Ayestarán, on va comprovar de primera mà en el dia a dia que Carlos Soler anava a ser un futbolista molt important.

En el programa "Som Passió", de VCF Ràdio, el tècnic i exporter del València CF ha valorat la figura de Marcelino, al que considera un líder. "Ahora la figura de l'entrenador exerceix aqueix lideratge, és el timoner. Ha arribat amb uns criteris molt clars, sens dubte, a imposar des de l'inici allò en el que creu i que li ha donat resultats recentment al llarg de la seua carrera i que en el València CF va a ser de la mateixa forma. He tingut l'oportunitat de veure en directe tots els partits i el dia del Madrid en el Bernabéu, la sensació es d'un equip molt difícil de que li facen gol i quan ixen al atac ho fan amb moltíssim perill i jugadors importants".

La figura de Carlos Soler va emergir amb força la temporada passada i César té clar que va a ser un futbolista que marque una època: "Carlos Soler ja va demostrar l'any passat quanel vam pujar al primer equip tindre una maduresa tremenda jugant en qualsevol posició, és un futbolista que va a marcar una època. La sensació és és un xic més madur que l'edat que té, a més, amb la capacitat i personalitat, al costat de Parejo, de ser capaços de portar tots dos el joc de l'equip en moments difícils". 

Notícies relacionades

PARTNERS