DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
21 Setembre de 2017

'Zaza pot batre el seu rècord golejador'

De l'equip valora molt la seua bona disposició sobre la gespa i el sacrifici de tots els futbolsitas, amb i sense pilota

Amedeo Carboni va jugar nou temporades en el València CF i encara que el seu debut en 1997 no va estar molt afortunat, al ser expulsat en un duel enfront el FC Barcelona, va ser un pilar del València CF més gloriós en la seua etapa recent. Ara viu en la ciutat de València i ha atès als micròfons de VCF Ràdio, on ha valorat la figura del davanter italià Simone Zaza. ¿El seu presagi? Que el "valencianista pot batre el seu millor registre golejador en una temporada", fixat en els 18 gols que va anotar en la Serie B d'Itàlia la temporada 2012/13 quan vestia la samarreta de l'Ascoli Picchio. En aquest inici de LaLiga ja suma quatre, després del seu hat-trick al Màlaga Cf.


"Zaza sempre ha fet gols, menys en la seua etapa a Anglaterra i pot fer més gols en el València CF (en referència al seu rècord golejador). Hi ha molts més jugadors amb qualitat en l'equip, segurament tindrà un cert avantatge en açò perquè quan hi ha altres jugadors de qualitat, els defenses no solament estan pendents del davanter, açò et lleva pressió i dificultats. Enguany pot tenir la possibilitat de batre el seu rècord de gols", assegura Carboni a VCF Ràdio, abans de qualificar a 'Simo' com un davanter polivalent: "Es un rematador i finalizador, però també li agrada eixir de l'àrea perquè colpeja bé, té una esquerrana tremenda, és un jugador polivalent".


Amedeo entén que "quan a un davanter li falta el gol sempre té molta ràbia i davant el Màlaga CF volia traure el millor de si mateix per a no perdre el lloc i seguir sent titular". Zaza admet que es troba molt a gust tant en el club com en la ciutat, una situació que l'ex futbolista valencianista considera un privilegi. "Zaza s'ha adonat que és un privilegi jugar en el València CF, un privilegi que no tothom pot tenir, i cal aprofitar-ho", admet.


Després d'haver disputat les cinc primeres jornades de LaLiga, Carboni veu a un València CF molt bé plantat sobre la gespa i que es sacrifica en cada jugada: "Tot el món es sacrifica, al futbol no es juga solament amb pilota. L'equip té molt sacrifici i açò m'agrada".


Escolta tota l'entrevista en VCF Ràdio!


Notícies relacionades

PARTNERS