DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - RVM

vs

Valencia CF vs Rayo Vallecano

24 Nov / 16:15 Jornada 13

Actualidad del Valencia C.F.
21 Setembre de 2017

Anil Murthy: "El futur del València CF està en l'Acadèmia"

El president del Club ha estat en la segona edició de la "Adidas Welcome VCF Academy"

Amb motiu de la celebració de la "Adidas Welcome VCF Academy", el president del Club, Anil Murthy, ha fet insistència en la importància que té l'Acadèmia en el present i en el futur del Valencia CF: "El futur està en la fortalesa de l'Acadèmia".

A l'hora de confeccionar la plantilla de l'actual temporada 2017.18 s'ha vist com és de complicat fitxar grans futbolistes, els preus en l'última finestra de fitxatges han sigut molt elevats i el València CF no pot realitzar eixes inversions milionàries. "El mercat de fitxatges d'este estiu ha sigut difícil. Els bons jugadors són cada vegada més cars i un club com el Valencia CF no pot ni tindrà la capacitat de pagar estos preus tan elevats. Però el nostre objectiu és el d'estar dalt en la classificació i per a això necessitem bons jugadors. Com podem llavors torejar amb este desafiament? Amb la nostra Acadèmia".

Huit jugadors criats a Paterna formen part de la primera plantilla i el seu rendiment està sent molt alt, com la resta dels seus companys, la qual cosa ha permés al València CF tindre un inici de LaLiga molt il·lusionant. "Este any el nostre equip ha començat la temporada molt bé. Va ser difícil formar l'equip i per això treballem fins a l'últim minut, però el que ens va permetre aconseguir tot açò va ser la presència de jugadors de la nostra Acadèmia. Jugadors de qualitat, i estic convençut que sense ells no haguérem aconseguit formar un equip competitiu", va argumentar Anil Murthy, abans de recalcar que "l'Acadèmia del València CF és una de les més prestigioses d'Europa. Són molts i molt coneguts els jugadors que s'han format ací a Paterna, abans d'aconseguir, en el nostre primer equip i en altres, el primer nivell europeu i mundial. I açò és molt important hui en día".

Un dels objectius que ha remarcat el president del Club és que "el futur del club està vinculat a la fortalesa de l'Acadèmia. Hem progressat significativament en els últims tres anys i continuem treballant per a créixer. He estat parlant amb Luis Vicente Mateo i el seu equip perquè es treballe en estratègies que asseguren que l'Acadèmia aconseguisca bons jugadors i els forme perquè es convertisquen en profesionales".

Notícies relacionades

PARTNERS