DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
21 Setembre de 2017

La "Adidas Welcome VCF Academy" inaugura la temporada 2017.18 de l'Acadèmia"

Més de 400 xiquets i xiquetes van disfrutar al màxim amb les seues famílies i entrenadors

Este dijous 21 de setembre s'ha celebrat la "Adidas Welcome VCF Academy", amb la que s'ha inaugurat la temporada 2017.18 de l'Acadèmia VCF. Des de les 17 hores, en el pàrquing interior de la Ciutat Esportiva, es van realitzar diverses activitats amb què es va inaugurar el curs per als 28 equips (24 masculins i 4 femenins) que conformen el Futbol 8 de l'Acadèmia, l'Escola i el Femení del Valencia CF.

Els protagonistes, prop de 40 tècnics i més de 400 xiquets i xiquetes, acompañados/as pels seus familiars i amics, van disfrutar al màxim amb els seus entrenadors i empleats del club d'un acte multitudinari, presentat per Josep Rovira (VCF Ràdio) , i d'una infinitat d'activitats organitzades pels patrocinadors del Valencia CF, entre les que es trobaven un 'showroom' amb la presentació de les noves bótes Adidas i que, posteriorment, es van provar amb elles en els camps de les instal·lacions valencianistes on van poder realitzar activitats de velocitat, d'habilitat..."

A més de ser el dia dels xiquets i xiquetes de l'Acadèmia del València CF, també van voler estar presents els últims canteranos a pujar al primer equip, com és el cas de Nacho Vidal, Nacho Gil i Javi Jiménez, així com les jugadores del Valencia CF Femení, la capitana Ivana Andrés i Marta Peiró. Els jóvens futbolistes van realitzar una emotiva sessió de fotos i firma d'autògrafs als assistents mentres disfrutaven amb la seua passió, com és jugar al futbol. I, com era d'esperar, es van veure a Paterna interminables cues de xiquets, xiquetes, mares, pares, iaios i iaies que volien estar molt prop dels seus ídols, animar-los i recolzar-los, tindre els seus autògrafs i fer-se fotos amb ells i elles.

L'Acadèmia del València CF és una de les més prestigioses del món, gràcies a la metodologia de treball que s'implementa dia rere dia. En la plantilla actual hi ha huit futbolistes formats en la factoria de Paterna, grans jugadors i grans, com a reflectix el seu lema 'Educamos persones, formem futbolistas'. Junt amb el president del Club, Anil Murthy, en l'acte de la "Adidas Welcome VCF Academy" estaven el responsable de Adidas de clubs i la RFEF, Domingo Palau; el director de l'Acadèmia Luis Vicente Mateo; la capitana Ivana Andrés i Marta Peiró del VCF Femení; l'ambaixador de l'Acadèmia Miguel Tendillo, així com dos representants dels equips alevins, Carla i Iván.

Domingo Palau, responsable de Adidas de clubs i la RFEF, va voler remarcar que "el València CF és l'únic club que fa este acte a Espanya i això vol dir que sou molt importants. Per eixe motiu heu de demostrar que sou bons futbolistes i bones persones. Vos vull donar tres missatges clars. Per a fer un món millor i ser millors persones heu de fer cas als vostres entrenadors, ja que vos van a ajudar en tot. Segon, cal saber perdre perquè en el futbol no es pot guanyar sempre. El més important és l'amistat. I el tercer missatge és saber que esteu ací jugant al futbol, però no tots arriben. Per eixe motiu cal estudiar per al dia de demà ser algú i tindre un treball bueno".

Luis Vicente Mateo, director de l'Acadèmia VCF, va donar la benvinguda als pares i xiquets i xiquetes, i els va agrair la confiança depositada en el club. "Estar en el Valencia CF és un orgull, defendre el seu escut no sols ha de fer-se en un terreny de joc sinó també fora. Respecte, educació, valors i ser bones persones són molt importants. Espere que siga un any meravellós per a vosaltres i que aconseguim tots els objectius previstos". Per a Luis Vicente Mateo la comunicació és molt important entre l'Acadèmia VCF i els que la formen i dirigixen. "Nosaltres sempre estarem prop de vosaltres per a ajudar-vos en tot moment, i a tots els nivells. Volem que disfruteu jugant al futbol i que defengueu al Valencia CF amb el cor, però sempre amb respecte a rivals, clubs, àrbitres i, com no podia ser de cap altra manera, als vostres entrenadors. Gràcies i feliç temporada".

El president del València CF, Anil Murthy, també es va dirigir a la família dels xiquets i xiquetes que formaran part del nou curs del Futbol 8, Escola i Femení del Valencia CF: "Volem que vos sentiu orgullosos al recordar estos anys en la Ciutat Esportiva de Paterna i per formar part d'esta gran família. Ja sou una part important del Valencia Club de Futbol i teniu l'oportunitat d'arribar a fer història amb este escut en el pit". A continuació, Anil Murthy va donar les gràcies als pares i famílies dels xiquets i xiquetes que formen part de l'Acadèmia per recolzar-los i fomentar la passió per l'esport, a més d'agrair a Luis Vicente Mateo i al seu equip, per la seua dedicació perquè l'Acadèmia seguisca desenrotllant-se com a centre d'excel·lència en el futbol.

Una gran foto de família passades les 20.30 hores va donar per conclòs esta emotiva segona edició de la "Adidas Welcome VCF Academy" que reflectix la forta aposta del club de Mestalla en la pedrera i que va quedar demostrat amb la presència dels canteranos en la primera plantilla, les jugadores del VCF Femení i la massiva presència de futbolistes de l'Acadèmia VCF en el filial que ha arrancat de forma tan positiva la nova temporada.

A més, altres patrocinadors del València CF com a Alfa Romeu, que va oferir un 'test drive' als pares que van voler provar els nous cotxes, amb els seus flamants models Stelvio; com Trolli, amb el seu habitual taller de broquetes amb estos deliciosos caramels de gola, i com a Coca Cola, que va instal·lar la zona d'aperitius, van col·laborar en este gran esdeveniment en la Ciutat Esportiva en què pares i fills van tornar a sentir-se orgullosos del gran sentiment valencianista.


PARTNERS