DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
29 Setembre de 2017

La foto més solidària, la foto amb cor

Dia Mundial del Cor

 

La fotografia oficial del Valencia CF a Mestalla ha comptat amb la participació de dos xicotets grans valencianistes, convidats amb motiu del Dia Mundial del Cor, que se celebra cada 29 de setembre. Marc, de 11 anys i trasplantat de cor, i Manu, de 6 anys i amb cardiopatia congènita, han sigut protagonistes especials del moment, sentint-se com els seus ídols blanquinegres, com un futbolista més. El Club i la Fundació València CF han volgut fer partícips de la fotografia oficial a dos nens, de bategant Junts, associació de cardiopaties congènites de la Comunitat Valenciana.

El Cor Blanquinegre ha brillat quan Marc i Manu, que no sabien la sorpresa que els esperava, han arribat a Mestalla; quan al túnel de vestidors han coincidit amb Neto, un dels jugadors favorits de Manu; quan Parejo i Jaume han fet d'amfitrions per a tots dos en el camí cap a la fotografia oficial; quan Lato i Carlos Soler, futbolista preferit de Marc, han intercanviat felicitat amb ells; i, sobretot, el Cor Blanquinegre ha brillat quan directius, tècnics i jugadors han rebut amb sincers aplaudiments a Marco i Manu per sumar-se a la foto més solidària, la foto amb cor.

Amb la celebració del Dia Mundial del Cor es pretenen donar a conèixer massivament les malalties cardiovasculars i conscienciar sobre la seva prevenció, control i tractament.

PARTNERS