DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
10 Octubre de 2017

A finals d'octubre es posa en marxa el projecte "Àrea afició"

Anil Murthy: "Volem als aficionats de volta a l'estadi, omplint-ho i fent d'ell una fortalesa"

Anil Murthy ha anunciat en l'acte d'entrega dels vehicles Alfa Romeo a la primera plantilla del Valencia CF que, a finals d'este mes d'octubre, es llançarà "l'Área afició".

Un dels objectius que s'ha marcat el president del Club és sobreeixir en la relació amb els aficionats, que han d'estar sempre en el centre dels seus plans, sent beneficiós tant per a l'entitat com per als partners: "A nivel institucional, el Club trabajará duro para construir una relación directa y fuerte con cada uno de los aficionados. No más grandes palabras y campañas, pero sí acciones reales para demostrar que el Valencia CF es sincero sobre esto".

En l'inici de LaLiga Mestalla ha presentat una major afluència d'aficionats que en la temporada anterior (8.684 seguidors més respecte a les quatre primeres jornades com a local en la temporada 2016.17) , però l'objectiu és continuar creixent cada partit. Anil Murthy va ser molt clar: "Queremos a los aficionados de vuelta al estadio, llenándolo y haciéndolo de él una fortaleza cuando los otros equipos juegan en Valencia. Me alegra ver la asistencia tan buena hasta ahora. El Club no se va a conformar y trabará duro para aumentarla y mantenerla".

Entre les novetats que ja s'han començat a implementar són el sistema online de reserva d'entrades per als partits que el Valencia CF juga a domicili, el "Registro de Peñas" a través de la pàgina web del Club, a més de tindre's en consideració futures accions orientades a tots els aficionats valencianistes, no sols als locals, sinó en tota Espanya i a nivell internacional.

Junts som més forts!

PARTNERS